Makeover/ Before and After/ Före och Efter smink och hår


Så viktig att använda rätt hudvård och makeup produkter för att uppnå naturligt resultat. Att makeup på din bröllopsdag känns lätt och fräscht.

More from that wedding on my Blogg: https://www.angelatryggveson.com/wp/?p=3764

Makeup & Hair  @angelat77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling

Plats: @elitehotelmarinatower Elite Hotel Marina Tower

#naturligmakeup #brudmakeup #hårstyliststockholm #makeupartistsverige #hairupdo #bröllopsstylist #makeupideas #makeover #weddingmakeup #weddingmakeupandhair #weddingplanner #bruduppsättningstockholm #bridalmakeup #håruppsättningbrud #bröllopsmakeup @bokabrollop #beforeandaftermakeup #bruduppsättningar #festfint #bröllopstockholm #wedding #weddingstockholm #makeupartiststockholm #bröllopsexpert #naturalmakeup #glammakeup #beautifulbride #happyclient

Fotograf: Terri Lindholm https://www.lindholmphotography.com/

Makeup & Hair @angelatrygg77 , @angelat77

#angelatryggveson #makeover #angelasmakeupstyling #naturligmakeup #brudmakeup #hårstyliststockholm #makeupideas #bridalmakeup #glammakeup #bröllopstockholm #weddingmakeup #makeupartistsverige #bröllopsmakeup #föreocheftersmink #beautifulbride #naturalmakeup #beforeandaftermakeup #makeupartiststockholm

Foto: Terri Lindholm  https://www.lindholmphotography.com/

Makeup och hårstyling för fotografering
Makeup & Hår by @angelatrygg77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling
Fotograf: Terri Lindholm

#makeup #hårstyliststockholm #beforeandafter #fotografering #makeupforfotografering #makeupideas #makeover #weddingmakeup #makeupandhair #uppsättningstockholm #förvandling #föreocheftersmink #hårstyling #festmakeup #suddigaögon #glammakeup #beforeandaftermakeup #festfint #bröllopstockholm #makeupartiststockholm #beautifulmakeup #happyclient

Makeup och hårstyling för gravidfotogarfering

Stylade bästa Erika “det sitter i väggarna” för en gala

#makeup #hårstyling #galakväll #erikashus #makeupforgala #beforeandafter #föreochefter #makeupartiststockholm #modelfotografering #hårstyliststockholm

Foto: Åsa Oz Deleau Wiklund http://www.ozdeleau.com/atticus/hem

Före och Efter med långt hår/ Before and after with effortless textured low bun on extra long hair.

Before and after with effortless textured low bun on extra long hair for Caitlin from USA- Seattle with beautiful hair decorations

Hair: @angelat77#angelasmakeupstyling#angelatryggveson

Venue: Noors slott @noorsslott

#bröllopsfrisyr#longhairstyle#hairupdo#håruppsättningbrud#hårstyliststockholm#hairart#lowbunupdo#hairgoals#brudhår#extralonghair#beforeandafterhair#bridalhairinspo#elegantupdo#bruduppsättningstockholm#weddinghairideas@bokabrollop#bruduppsättningar#bröllopstockholm#weddingupdostyles#stylishbun#makeupartiststockholm#bröllopsexpert#hairupdosforweddings#romanticupdo#effortlesshairstyles#texturedupdos#internationalweddings

Lämna ett svar