Makeup tips/ Makeup advice/ Wedding make up/Bröllopsmakeup/Naturligmakeup

Bröllopsfotograf: Frida Furberg

Makeup med färg

Tips på hur du får Naturlig brudmakeup

Natural looking makeup in calm pink with brownish eyeshadow, thin eyeliner, lipstick in light deep rose color. Natural eyelashes swept light in waterproof mascara for long lasting effect. Många sminkar sig väldig lite till vardags. Generellt finns inte bröllopssmink utan betyder väldigt olika för olika människor. Alla kommer ha den makeup som man känner sig bekväm i och det man trivs med, men det måste vara lite extra. Om man inte kan göra det själv är det väldigt bra att anlita professionell makeup artist, stylist som kan se färger, vad som passar och som också kan tekniken och har rätt produkter som kommer hålla hela långa bröllopsdagen. Tänk också på svett, värme, nervositet, tårar …

Makeup & Hair: Angela Tryggveson, Angelas Makeup & Styling @angelat77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #bridalmakeup #wedding #weddingideas_brides #bride #naturallookingmakeup #makeupforbride #stylist #bröllopsmakeup #bryllop #bröllop #brudmakeup #makeup #insta180 #instabride #instawedding #professionalmakeup #weddingadvice #weddingmakeupartist #bridetobe #weddingmakeup #weddingplanning #weddinginspo

Natural looking makeup in pink with light brown eyeshadow, thin eyeliner, lipstick in light coral/ apricot color. Natural eyelashes swept light in waterproof mascara for long lasting effect.

Makeup i naturlig pärllik färg med eyeliner. Hela brudmakeupen gjord i matt färg utan skimmer eller glitter. Elegant Chic!  One of my favorite

Fler bilder från detta bröllop kan du se här

Brudmakeup i rosa toner

#brudmakeup #weddingmakeup #makeupforfotografering

Exempel på olika makeup, brudmakeup, makeup for fotografering

 Hår&smink av superduktiga – @angelat77 ✨❤️ #clarionsignhotell #bride @angelat77 #angelasmakeupstyling #wedding #angelatryggveson #bröllop #insta180 #hair #2019wedding #bridemakeup #instaweddingstyle #weddingmakeup #hairupdo #professionalmakeup #bridetobe #instabride #makeup #weddingstyle

Naturlig makeup för fotografering/Makeup for photo shoot med artist sångerska

#makeup #hårstyling #fotografering #makeupforphoto #naturligmakeup #makeupförfotografering

Lämna ett svar