Wedding/ Bröllop 2019-03-30 Elite Hotel Marina Tower

Stylade min vackra söta brud Sandra för hennes bröllop på Elite Hotel Marina Tower i ett stort konferensrum med utsikt över vattnet.

https://www.instagram.com/p/BvxQVSGDRLR/

Bridalmakeup & Håruppsättning at Elite Marina Tower Stockholm elite.se
Bridal makeup natural looking I did on my beautiful sweet bride at Elite Marina Tower. Passar till dom som inte vill ha eller ovana att ha för mycket färg eller produkter i ansiktet.
More from that wedding on my Blogg: https://www.angelatryggveson.com/wp/?p=3764
Make up & Hair Up do by @angelatrygg77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #makeupartist #свадьбa #макияж #невестa #hairupdo #bröllop #makeupartiststockholm #bruduppsättningstockholm #makeupideas @angelat77 #makeupandhairbyangelatrygg

Makeover/ Before and after Före och efter smink

Makeup & Hair @angelatrygg77 

Så viktig att använda rätt hudvård och makeup produkter för att uppnå naturligt resultat. Att makeup på din bröllopsdag känns lätt och fräscht
#angelatryggveson #makeover #angelasmakeupstyling #naturligmakeup #brudmakeup #hårstyliststockholm #makeupideas #bridalmakeup #glammakeup #bröllopstockholm #weddingmakeup #makeupartistsverige #bröllopsmakeup #föreocheftersmink #beautifulbride #naturalmakeup #beforeandaftermakeup #makeupartiststockholm

Håruppsättning på kort hår

Makeover/ Before and after Före och efter smink och hår

#shothair #håruppsättning #korthår #updo #hairinspo #hårinspiration #hårstyling #makeup #hår #bröllop #brud #wedding #weddinghair #makeover #beforeandafter #föreocheftersmink #angelatryggveson #makeover #angelasmakeupstyling #naturligmakeup #brudmakeup #hårstyliststockholm #makeupideas #bridalmakeup #glammakeup #bröllopstockholm #weddingmakeup #makeupartistsverige #bröllopsmakeup #föreocheftersmink #beautifulbride #naturalmakeup #beforeandaftermakeup #makeupartiststockholm

Lämna ett svar