Customer feedback/ Thank you from wedding couple 2023-11-11, Stockholm

Såå oerhört tacksam och rörd att höra från kunden. Det betyder allt för
mig!!!!

Här är länken till bröllopet där jag stylade fina Sahar. Läs brudens egna ord där hon berättar att hon som många blivande brudar från början inte harnågon tydlig bild på hur man vill ha håret stylat.

https://www.angelatryggveson.com/wp/?p=9304

Det är inte lätt då alla vill visa sig som sitt bästa jag och samtidigt vara sig själv men gärna lite finare för detta fina tillfälle under en lång dag Smink och hår ska hålla genom fotografering, vigsel, middag… Det är då som det är sååå viktig att ta hjälp av rätt person som man kan lita på och ta till sig råd av makeup artist och hårstylist.

#kundensord#tacksamheten#tacksam#tackkortbröllop#thankyoucards#clientlove#bästakunderna#tacksamkund#lovestory#customerfeedback#brudpar@lillysoff#weddingdaylook#bröllopsstylist#bröllop2024#angelasmakeupstyling#angelatryggveson#makeupartiststockholm@angelat77#tacksamhetärlycka#itryggahänder#weddingday2023#kändemigsomenprinsessa#weddingstylist#feelappreciated#lovemyjob❤️#thankful🙏#travelingstylist#weddingcouple#sweetmoment@weddingdayready#destinationwedding#bruduppsättning

Kundens foto

Kundens egna ord 
” Jag har gått igenom alla våra bilder och vi var väldigt dåliga på att fastna på bild utan att pussas hahaha. Men jag hittade en bild som var tagen på oss. Men den är tagen efter måååånga liter tårar – men du ser – sminket klarade sig! Allt gott, Sahar “

Kundens foto

Lämna ett svar