Makeup & Hårstyling för fotografering för boksläpp 2024.03.22

Fantastisk morgon med fina Rita som efter mig ska vidare till fotografering med bokförlag för sin bok.

Jag stylade Rita men boken har hon skrivit tillsammans med sin kollega Elin, Och dom ska träffa fotografen för fotosession i stan. Otroligt viktig, tyvärr väldigt aktuellt tema nu i samhället. Mer om det senare.

Fina Rita varit hos mig och genom vårt mejlande fick jag känna henne lite och förstår att hon är väldigt ovan att stå framför kamera och kan ingenting om smink och hur man sminkar sig och hon uttryckte sig att hon verkligen behöver hjälp!

Så självklart! Jag är rätt person för uppdraget!!! Så jag försökte systematisk och pedagogisk, uppmuntrande att lyfta upp henne och hennes förtroende och bygga hennes självkänsla på några timmar hos mig.

Och mera hon såg förvandlingen desto mera hennes ögon lyste och ansiktet lyste av glädje!

På slutet tog jag några bilder på smink och hår. Sedan i stan skulle hon byta om för fotografering.

Makeup & Hårstyling för fotografering för boksläpp. 2024.03.22

Rita är väldigt ovan att stå framför kamera och hur man sminkar sig och som hon uttryckte sig att hon verkligen behöver hjälp! Med glädje säger jag! Och i det här fallet använder jag naturliga färger som framhäver hennes ansiktsdrag. Ritas önska var att testa lösögonfransar för första gången men gärna att dom ska se naturliga ut!
Med håret gjorde jag halvuppsättning så det ser propert ut!

Rita: @rita_frankbaum
Makeup & Hair: @angelat77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #hårstyliststockholm #makeupartist

#bookrelease #boksläpp #bookpublishing #bokförlag #newbookrelease #book #publisher #publishing #hårstyling #bookselfie #featuredbook #newbookalert #readingbook #makeupforphotoshoot #makeupandhair #lösögonfransar #naturligmakeup #naturalmakeup #halfupdo #halfuphalfdownhairstyle❤️ #fotografering #halvuppsättning #håruppsättning #långthår #makeupochhår #makeupandhairforphotoshoot


Haluppsättning för fotografering for Boksläpp/Book release

#halvuppsättning #håruppsättning #långthår #bookrelease #book #fotografering #bokförlag #bookpublisher #makeupochhår #makeupandhairforfotografering

Before and after/ Före och Efter makeup & hårstyling

#beforeandafter #beforeandaftermakeup #beforeandafterhairupdo #hårstylingförfotografering #makeupforphotoshoot #hårstyling #makeup #makeupförfotografering #naturligmakeup #naturalmakeup #halfuppsättning #halfupdos #halfuphalfdown

Lämna ett svar