Kan vi göra halvuppsättning istället för heluppsättning som vi hade på konsultationen?

Kan vi göra halvuppsättning istället för heluppsättning som vi hade på konsultationen?

Vilken uppsättning ska jag ha på mitt bröllop?

Självklart! Det är därför man träffas för konsultation. 

Och här kan ni se att vi har testat heluppsättning för att bruden var bestämd att det ska hon ha på bröllopsdagen med klänning och slöja. Och efter konsultationen tog hon tid att kolla på bilder som vi tog i olika vinklar och känna med magen ja- den eviga “magkänslan” som guidar oss så rätt i många olika beslut.
Och hon frågade mig: kan vi byta från heluppsättning till halvuppsatt? Och ha slöja och hårsmycket kvar?
Jaaa- absolut! Det är inte roligt att stå framför folk och bli fotad hela dagen och inte trivas med sin look.
I det här fallet är öppen kommunikation mellan blivande brud och makeup artisten såååå viktig. Och glöm inte att meddela ditt beslut om förändring så fort du har bestämt dig.
Det är viktig att makeup artist ser till att ändra i planeringen, kanske tidsåtgången måste omplaneras. Oftast tar utsläppt lockigt hår längre tid jämfört med heluppsättning. Att sätta in slöja i heluppsättning kräver särkild förberedelse och extra material. Och om man ändrar till helluppsättning då måste makeup artisten ha med sig extra material och planera för hur man sätter upp håret så att det finns förstärkning som kan hålla en tung lång slöja. Även om slöjan är lätt behövs det vissa förberedelserna för håret så att kammen med slöja inte glider ner.

And on wedding day we did half up half down


Ett exempel till med samma fråga: Kan vi göra halvuppsättning istället för heluppsättning som vi hade på konsultationen?

Här är den bruduppsättning vi gjorde på konsultationen med fina diademet.

Och halvuppsatt på bröllopsdagen/ Half up half down updo on wedding day

Samma anledning här . Till vardags har bruden ofta håret i svans, däför kände hon att det blev mer festligt att ha utsläppt på bröllopsdagen.

#halfupdo #uttsläppt #halfuphalfdownupdo #weddingday #bröllopsdagen #bröllop #långthår

Lämna ett svar