Customer feedback/ Tackkort/ Thank you card from wedding couple 2023-10-21, Stockholm

Sista dagen på 2023 avslutades med fantastiskt tackkort och massor med  bilder från oktobers bröllop som var en av dom regnigaste, kallaste, blåsigaste dagarna. Under förberedelserna var mitt fokus verkligen på det tekniska när det gäller att håruppsättning håller i det fruktansvärda vädret. Jag hade inte använt löshår och kundens hår är inte så tjockt och långt så det var ett orosmoment.
En annan grej: att slöja som var tung och väldigt lång inte ska blåsa bort under fotografering utomhus eller förstöra uppsättningen. Jag har själv varit på vigseln och sett och pratat med fotografen och han sa att allt satt så bra.
Sååå glad och tacksam för fina ord och viktigast att kunden är nöjd med resultatet!


” Ett stort varmt tack för att ni var med och delade vår bdag med oss!
Angela, det största tacket för en jättevacker makeup och ett enormt vackert hår.
Många har kommenterat hur fint det var.
Håruppsättningen var stilfull från precis varenda vinkel den har fotats i!
Verkligen magnifikt! “


#tacksamheten #customerfeedback #tacksam #kundensord #thankyoucards #thankfulstylist #clientlove #bästakunderna #tacksamkund #lovestory #bröllop2024 #bröllopsstylist #makeupartiststockholm @angelat77 #tacksamhetärlycka #weddingdaylook #destinationweddinghairstylist #weddings
#kändemigsomenprinsessa #itryggahänder #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #feelappreciated #lovemyjob❤️ #thankful🙏
#travelingstylist #elegantbride #bruduppsättningar #sweetmoment @weddingdayready #destinationwedding #weddingmakeup

Lämna ett svar