Wedding/ Bröllop i Stockholm 2023-10-21 Bruduppsättning med låg knut for kort hår.

Fantastisk dag i Stockholm

 Började dag kl 5 efter 3 timmars sömn och  det blev lång och fantastisk, händelserik dag blandat med hårt arbete, amazing vigsel med två underbara personer i Klara kyrkan, träffade massor med gamla bekanta. Och avslutade dagen på bästa möjliga sätt hos finaste vänner som bjöd på godaste, välkomponerad middag och supertrevlig umgänge!

På morgonen fick jag styla min fina brud och efter hon åkte till fotografering stylade jag hennes fina mamma.

Brudmakeup gjorde jag med naturliga  färger med en liten klick av aprikosfärgad ögonskugga  och läppstift som passar färgerna och rouge.  Väldigt vacker: tycker jag och bruden och tydligen många gäster sa samma sak om brudens look.

#weddingmakeup #hairupdo #bruduppsättning #brudmakeup #makeupartist #bröllopsstylist #makeup #hårartist #hårkonstnär #weddingdaylook #frisyr #bröllopstockholm #weddingsweden #bröllop #wedding #kyrkobröllop #bröllopssminkning #brudmakeup #bruden #brud #bride #stockholm

Bruduppsättning med Låg knut för kort och tunt hår/ Low bun updo for thin short hair

LOW BUN HAIR UPDO TUTORIAL. Sometimes its more than enough with a clean, timeless bun. That was just right for my elegant bride. We tried different updos during trial but she felt more comfortable in this one. And that’s all that matters!

My client did not want any extensions so I did work to create a volume and texture as you see in video. I could use just a little bit of filling material. Because the weather´was really windy my focus was in sustainability, that updo looks nice through outdoor photo session, ceremony, a lot of hugs and veil is kept in place and not blown away in the hard wind.

I was invited by wedding couple to the ceremony and talk to the photographer and checked photos and everything was in place trough out the photo session. And after all hugs outside the church.

Got very nice feedback from the bride. When she took off veil for dinner everything stayed in place. My bride is happy – I am very happy!!!!

Wedding day: 2023-10-21
Makeup & Hair: @angelat77 #angelasmakeupstyling #angelatryggveson

#bröllopsfrisyr #gettingreadyforwedding #sleekbun #beforeandafterhair #weddinghairstyle #lowbunupdo #weddingdress #bridalhairstyle #slöja #hairvideo #hairtutorial #hairofinstagram #bridetobe #hairinspo #bridalupdo @weddingdayready #weddingupdo #sleekhair @theweddingbliss @bokabrollop #hairhacks #sleekupdo #weddingveil #hairreels #bride2024 #bruduppsättningar #stockholmhairstylist @beyoundtheponytail #hairstyleoftheday #btpstylingawards2023_cleanupdo #bridehairstyle @oneshothairawards @btpstylingawards

Fina detaljer

#brudkläning #weddingday #weddingdress #bröllop #bröllopstockholm #wedding #bride #bruden #classybride #classicbride #klassiskbrud #finadataljer #vackerbrudklänning #höstbröllop #autumnwedding #höstbröllop

Jättefin vigsel i den majestätiska St:a Clara kyrka

#kyrkvigsel #churchwedding #weddingceremony #wedding #bröllopstockholm #weddinsweden #clarakyrka #bröllop

Brudukett – Höstfärger

Blomsterdekoration i kyrkobänkarna

Lämna ett svar