Customer feedback/Omdöme från bröllopskund Matilda från 2023-07-15

Så tacksam och väldigt rörd när jag läste vad min bröllopskund har skrivit!  Det är det som jag strävar efter att varje kund ska ha en sån upplevelse. Stort varmt tack fina Matilda! Det var så roligt att styla dig!

“Angela, 
Tusen tack för att du gjorde mig så fin på min stora dag. Jag är så nöjd med både hår och smink, och det höll superbra hela dagen! 
Du är både duktig, professionell och lyhörd. Kände verkligen att du under konsultationen tog dig tid och provade lite olika så att jag kunde känna in hur jag ville ha det. Och på bröllopsdagen blev det verkligen precis så som som jag önskade! Är så nöjd! 
Dessutom är du otroligt trevlig, så jag hade roligt och kunde slappna av både under konsultationen och på bröllopsdagen. Så stort tack. Jag är glad att jag valde just dig som min stylist. Kram Matilda”

omdöme
omdöme

#tacksamheten #tacksam  #kundensord   #thankyoucard #thankfullstylist #clientlove #bästakunderna #tacksamkund #lovestory #customerfeedback #bröllop2023 #bröllopsstylist  #makeupartiststockholm @angelat77 #tacksamhetärlycka #kändemigsomenprinsessa #itryggahänder #angelatryggveson #weddings #weddingday #angelasmakeupstyling #weddingstylist #feelappreciated  #lovemyjob❤️ #thankful🙏 #travelingstylist #elegantbride #weddinglook #weddingcouple #sweetmoments @weddingdayready #bröllopsstylist #bröllop2024  #weddingday2023  #destinationwedding #bruduppsättning

Lämna ett svar