Wedding/ Bröllop Matilda och Daniel 2023-07-15 Uppsala. Bruduppsättning med låg knut, lång slöja och naturlig makeup

Stylade fina Matilda på Hotell Scandic Uplandia i Uppsala.

Congratulations to my beautiful couple Mr & Mrs Roberts!!! It was an amazing time at hotel with all girls!

Naturlig brudmakeup

Matilda var inte van med makeup använder inte så mycket på vardagar. När vi testade så var vi överens om att hålla oss till ljusa, naturliga färger. Och även läppstiftet känndes ovant för henne. Så på bröllopsdagen markerade jag med väldigt lätt rörelse läppar med tunnt läppstift och applicerade på läppar så det blev en touch av färg men inte för kladdigt, mera åt naturfärg som hennes läppar är. Vattenfast mascara och mjuk eyeliner istället för blöt eyliner som kan upplevas skarp om man inte är van.

#brudmakeup #bröllopsmakeup #weddingmakeup #makeup #hairupdo #weddingupdo #bruduppsättning #lågknut #uppsättning #lowupdo #makeupartist #hairstyliststockholm #wedding #bröllop #bokabröllop #planerabröllop

Bruduppsättning med låg knut

Lång slöja med kam

Tacksamhet- Kundens Ord

å tacksam och väldigt rörd när jag läste vad min bröllopskund har skrivit!  Det är det som jag strävar efter att varje kund ska ha en sån upplevelse. Tusen tack fina Matilda! Det var så roligt att styla dig!

“Angela, 
Tusen tack för att du gjorde mig så fin på min stora dag. Jag är så nöjd med både hår och smink, och det höll superbra hela dagen! 
Du är både duktig, professionell och lyhörd. Kände verkligen att du under konsultationen tog dig tid och provade lite olika så att jag kunde känna in hur jag ville ha det. Och på bröllopsdagen blev det verkligen precis så som som jag önskade! Är så nöjd! 
Dessutom är du otroligt trevlig, så jag hade roligt och kunde slappna av både under konsultationen och på bröllopsdagen. Så stort tack. Jag är glad att jag valde just dig som min stylist. Kram Matilda”

omdöme

#tacksamheten #tacksam  #kundensord   #thankyoucard #thankfullstylist #clientlove #bästakunderna #tacksamkund #lovestory #customerfeedback #bröllop2023 #bröllopsstylist  #makeupartiststockholm @angelat77 #tacksamhetärlycka #kändemigsomenprinsessa #itryggahänder #angelatryggveson #weddings #weddingday #angelasmakeupstyling #weddingstylist #feelappreciated  #lovemyjob❤️ #thankful🙏 #travelingstylist #elegantbride #weddinglook #weddingcouple #sweetmoments @weddingdayready #bröllopsstylist #bröllop2024  #weddingday2023  #destinationwedding #bruduppsättning

Fotografens bilder

Lämna ett svar