Maskerad. Makeup & Hårstyling för fantastisk fest.

Maskerad! Mitt i bröllopssäsongen ett annorlunda superrolig uppdrag! Stylade det här coola couple och några till, till häftig maskerad med röd matta och all annan lyx!!!! Vilka häftiga kostymer, maskerna hade man på en liten stund.

Hair & Makeup: @angelat77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling

makeupartiststockholm #makeupideas #hårstyliststockholm #partymakeupandhair #masquerade #masque #masquerader @karin.pahlman #festfrisyr #festmakeup #hairstyleideas #hairforparty #instahairstyle #hairtutorial #hairreels #hårinspiration #festuppsättning #makeupandhair #maskerad #mask #partyhair #theater #tävling #utklädning #maskerad #instahair #makeover #makeupforparty #uppsättningstockholm @beyondtheponytail #hårinspiration

Before & After Makeup & Hair

Lämna ett svar