Wedding/ Bröllop Helena och Lars 2023-06-03 Johannesbergs slott, Halvuppsättning för bruden.

Fantastiskt brudpar som gifte sig på vacker plats på Johannesbergs slott i Rimbo! Så fint och personligt! Hela våran tid av förberedelse tillsammans med värdpar var så trevligt och mysigt. Jag hade även lyxen att sätta mig till bords och äta lunch tillsammans med dom … och det händer väldigt sällan…jag är ju alltid i farten och vill bli klar först och sedan tänka på maten eller nåt annat. Sååå tacksam!!!! Stort grattis till fina brudparet Helena & Lars!
Bröllopsdag: 2023-06-03
Plats: @johannesbergsslott
Makeup & Hair: @angelat77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling Angelas Makeup & Styling Angela Tryggveson #makeupartiststockholm #hårstyliststockholm #bröllopsdag #wedingday #blåbrudklänning #blueweddingdress #somethingblue #bruduppsättning #bröllopsfrisyr #perls #håruppsättningbrud #brudmakeup #messyupdo #brudbukett #bridalbouquet #halfuphalfdownhairstyle #weddinghair @oneshothairawards #effortlesshair #weddingponytail #beyondtheponytail #bridalponytail #weddinghairinspo #swedishhairstylist #romanticupdo #btconeshot2023_specialeventstyling #hairinspo #texturedhair #btpstylingawards2023_halfuphairstyle

Brudbukett

#bridalflowers #blommor #brudbukett #bridalflowers #blåbrudbukett

Lämna ett svar