Wedding/ Bröllop 2022-10-01, Värmdö. Halvuppsättning med stora lockar

Den här lördag var jag  uppe före tuppen 03.40 och jobbade med 2 bröllop på förmiddag på Värmdö.
Två Fina men väldigt olika brudar.
1. Den första Brud  med jättelångt mörkbrunt tjockt hår och det blev utsläppta lockar med hårdekoration och slöja.
2 Den andra med blont axellångt hår som jag gjorde kreativ heluppsättning med  hårdekoration och slöja.
Älskar variationer! Det blir aldrig tråkigt på mitt jobb som jag älskar och är tacksam för!

Wedding day 2022-10-01
Venue: Värmdö
Makeup & Hair: @angelat77#angelatryggveson#angelasmakeupstyling#hårstyliststockholm#makeupartiststockholm
#realbride#bridalgown#texturedhairstyle#lågknut#bröllopsinspiratiom#lowupdo#halvuppsättning#brudmakeup#brudfrisyr#weddinghairstyleideas#hairstyles_ideas__#brudhåruppsättning#långthår#bröllop#weddinghairstyleideas#updohairstyles#halfuphalfdownhairstyle@wedding_pages_#bröllopsdag@engagedlife#brudklänningar@bokabrollop@beyondtheponytail#hairandmakeup#bruduppsättningstockholm#fabuloushair#hairstylesforlonghair@she_saidyes#destinationweddinghairandmakeup#realweddings#bridalmakeupandhair

Kundens Ord / omdöme

Så glad och tacksam att få höra från kunden❤️

“Hej Angela!
Tack för din hjälp med hår och smink,
jag var så otroligt nöjd, blev precis som
jag föreställt mig!
Allt gott! /Emma”

Lämna ett svar