Customer feedback/ Tackkort/ Thank you card from happy wedding couple Caroline & Fredrik 2022-09-03

Jag är såååå rörd att få såna fina ord från mina fantastiska brudpar! Det här gör att allt slit, många timmar av arbete och att konstant lära mig nya tekniker, utveckla mina färdigheter, gå upp tidigt, ibland mitt i natten för att resa till bruden, är värt varje minut!

Det är min passion och kärlek till mitt yrke, till människor. Love it! Och självklart mina fantastiska kunder som ofta ger mig möjlighet att skapa olika kreationer! Utan er skulle det inte vara möjligt! Tack alla ni som väljer mig som stylist.

Så fint skrev Caroline:

Tack Angela för att du gjorde mig och Kajsa (brudtärna) så fina.
Jag kände mig verkligen som prinsessa för en dag.

Du ha finess, du är proffsig & härlig att arbeta med.

Din personlighet gör att man känner sig i trygga händer då man behöver det mest
Stor Kram Caroline.

Mera bilder från detta bröllop i Mariefred på Grippsholms vädshuset finns i inläg här:

#tacksamhet #tacksam #tackkort #thankyuocard #thankfullstylist #bästakunder #tacksamkund #customerfeedback #clientslove #kundensord #bröllopsstylist #brudensstylist #makeupartist #tackförhåruppsättning #tackförmakeup #tacksamförstyling #kändemigsomprinsessa #tryggahänder #proffsigstylist #proffsigmakeupartist

Lämna ett svar