Hållbar frisyr/Håruppsättning på kort hår för Nobel 2022, Blå Hallen, Stadshuset Stockholm 2022-12-10

Hållbar frisyr. Håruppsättning som håller i 24 timmar!!!

Nobel 2022! ! Jag hade äran att styla 2 fantastiska kvinor.

I start  Nobel day with Anna early in the morning. 9 am she was ready to go and work with one of the last year Nobel prize winner. After Nobel Prize Award ceremony at Konserthuset and continued with Nobel banquet in the Blue hall of the Stockholm City Hall. Annas one requirement about the hair was to stay until Nobel dinner was over.

Anna hade ett krav på uppsättningen att det skulle hålla från kl 9 på morgonen till och med Nobel-middagen i Blå Hallen! Och det gjorde den och till efter dansen till kl 3 och även efter nattsömnen till söndag morgon!

More on my Blog: https://www.angelatryggveson.com/wp/?p=7640

Hairstylist & Makeup Artist: @angelat77#angelatryggveson#angelasmakeupstyling
#makeupartiststockholm#hårstyliststockholm#nobel2022 #nobelprize #nobelfesten #texturedupdo #nobelmiddag #festfrisyr #nobelbanketten #hairstyleideas #hairupdos #hairupdostyle #instahairstyle #hairtutorial #festuppsättning #makeupandhair #shorthairstyles @konserthusetstockholm #hairreels #nobelprize2022 #uppsättningstockholm #royalty #kungligheter #hairstylevideo #partymakeupandhair @btp.society @beyondtheponytail #håruppsättningar  #hårinspiration #lowbunhairstyle  #hairstylevideo  #hårinspiration #highbunhairstyle

#nobel2022 #nobelprize #nobelfesten #texturedupdo #nobelmiddag #festfrisyr #festmakeup #nobelbanketten #hairstyleideas #hairupdo #hairupdostyle #instahairstyle #hairtutorial

Låg knut med löshår på kort hår

#lågknut #knut #shorthair #shorthairupdo #frisyr #uppsättning #festuppsättning #updo #löshår #nobel2022 #nobelprise2022

Hållbar frisyr

Klar med frisyr kl 9 på morgonen, åkte att hämta förra årets Nobelpristagare, efter till Stadshuset för att träna på hur man går, var ska man stå, var ska man sätta sig… mmm. Kl 16 prisutdelning i Konserthuset, Nobelmiddag i Blå hallen , Stadshuset, dansen . Och kl 3 på morgonen var dom klara att åka hem. Sedan orkade inte Anna att ta bort alla hårnållar och löshår … Så här är bilder från söndag morgon efter nattsömn! What… Wow

#hållbarfrisyr #frisyrsomhåller24timmar #24timmarfrisyr #24timmarsuppsättning #24timmarshåruppsättning #håruppsätting #bruduppsättning #hållbaruppsättning #hållbarhåruppsättning #bruduppsättning #updo #hållbarhårstyling

Före och Efter håruppsättning/ Before and After hair up do

#beforeandafter #beforeandafterhair #beforeandafterhairstyle #beforeandafterhairupdo #föreochefter #föreochefterhår #föreochefterhåruppsättning #föreochefterfrisyr #korthårfrisyr #föreochefterhårstyling #hairupdo #bruduppsättning #hårstyling #shorthairupdo

Förvandling med löshår

Lämna ett svar