Wedding/ Bröllop Ulrika och Ludvig 2022-10-08 Djurönäset, stylade brud, brudtärna och brudnäbb

Stort grattis till fina brudparet Ulrika & Ludvig som sa ja till varandra i Djurö Kyrka förra veckan. Jag fick äran att styla bruden och hennes brudtärna på Djurönäset. Vi hade jättetrevligt tillsammans på förmiddagen
Weddingday 2022-10-08
Bride: @ulrikawass
Venue: @djuronaset
Makeup & Hair: @angelat77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #hårstyliststockholm
#makeupartiststockholm
#realbride #bridalgown #weddingcouple #texturedhairstyle #instaweddingstory #classicbride #weddingsinsweden #höstbröllop @wedding.pages #bröllopsdag #brudparet #brudklänningar #weddingvideography #bridalstyle @beyondtheponytail #planerabröllop @weddingdayready #instabridetobe #weddinghairinspiration #bruduppsättningar #brudmakeupstockholm @weddingforward #elegantwedding #realweddingphotography #weddingday #weddingmakeuplook #realweddingmoments #weddingfeature

Höstbröllop/ Fall wedding

Höstbröllop och klassisk brud med låg elegant knut med hårsmycke. Underbara höstfärger i Ulrikas bukett som vi tog upp även i sminket.

More from that wedding in my Blogg:
https://www.angelatryggveson.com/wp/?p=7444

Weddingday 2022-10-08
Bride: @ulrikawass
Venue: @djuronaset

Hairstylist & Makeup Artist: @angelat77#angelatryggveson#angelasmakeupstyling
#makeupartiststockholm#hårstyliststockholm

#hairandmakeup#weddinghair#beautifulhair#texturedhairstyle#höstbröllop#hairdressing@insideweddings#brudbukett#bridalbouquet#bridalinspiration@weddingpeace#lowbun#luxuryhair@bokabrollop#brudfrisyr#planerabröllop#bridalupdo#bridalhairstyles#elegantbrides#updostyles#bridehair@wedding.pages#bröllopsdag@beyondtheponytail#weddinghairstyle#weddingupdos#behindthechair@weddingdayready#bruduppsättningar#brudmakeupstockholm@weddingforward#longhairstyles#hairstyleideasEdited · 12hSee translation

ulrikawass's profile picture

ulrikawass

Älskade både sminket och håret , en dag att minnas för alltid 😍

Bruduppsättning-Låg knut/ Wedding updo

Uppsättning med låg knut med fina accessoarer som passar perfekt till bröllop!
Low bun updo with nice accessories that are perfect for weddings!

#bruduppsättning #håruppsättning #hår #uppsättning #axellångthår #långthår #bridalupdo #uppsättningstockholm #håruppsättningstockholm #updo #låguppsättning #lowupdo #lågknut #accessories #hårdekorationer #weddingupdo

Brudmakeup / wedding makeup

Här ser man Ulrikas makeup som hon var väldigt nöjd med och som ni kan läsa om på instagram “att makeup och hår höll långa dagen och natten”.

Väldigt populär naturlig brudmakeup med liten touch av gammelrosa skimmer, brun ögonskugga, rouge och läppar i färg som lyser upp Ulrikas ansikte!

Weddingday 2022-10-08
Bride: @ulrikawass
Venue: @djuronaset
Hairstylist & Makeup Artist: @angelat77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling
#makeupartiststockholm #hårstyliststockholm

#brud #brudmakeupstockholm #brides #makeupideas #bröllopsmakeup @bokabrollop #brudmakeup #eyebrows #weddingmakeup #makeupideas #planerabröllop #bridalmakeupandhair #glammakeup #beautifulmakeup #weddingmakeupandhair #weddinglook #weddingmakeuplook @weddingforward #weddingmakeupinspiration #naturallookingmakeup #hairandmakeup #hairdressing @insideweddings #bridalinspiration @weddingpeace #bröllopsdag #elegantbrides #instabride @wedding.pages @beyondtheponytail #behindthechair @weddingdayready

Före och Efter brudmakeup/ Before and after makeup

#brudmakeup #föreocheftermakeup #weddingmakeup #bridalmakeup #beforeandaftermakeup #bridalmakeup #bröllopsmakeup #höstbröllop #fallwedding #befoerandafterweddingmakeup

Soft wedding makeup. Makeup and Hair: @angelatrygg77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #makeupartiststockholm #brud #hårstyliststockholm #brudmakeupstockholm #makeup #bröllopstockholm #bröllopsmakeup #bridalmakeup #brudmakeup #beforeandaftermakeup #förvandling #föreocheftermakeup #bridalinspiration #planerabröllop #weddingmakeup #bride #makeupideas #bridalmakeupandhair #glammakeup #beautifulmakeup #eyebrows #bokabröllop #brudtärna #muasweden #weddingmakeupandhair #bröllopsmakeup

Brudbukett/ höstbukett/ Bridal bouquet

Fantastiska höstfärger och blommor i Ulrikas bukett och brudtärnans bukett.

#brudbukett #weddingflowers #bridalbouquet #weddingbouquet #höstbukett #höstblommor #fallwedding #autumnwedding #brudtärna #tärna #brudtärnansbukett #tärnbukett

Brudtärna makeup och hårstyling /bridesmaid

Underbart att ha en tärna bredvid sig på sin stora dag, och ännu bättre om hon är syster. Det är så viktigt att bruden känner sig trygg och avslappnad. Och om man är på en annan plats än sitt eget hem med olika människor som springer runt omkring så bra att ha en bra vän, syster – nån som känner dig , förstår och vet vad som du behöver och gillar.

Ulrikas familj och hennes systers familj / tärna har sovit natten innan på Djurönäset hotel. Det var nära att åka till Djurö kyrka på bröllopsdagen. Det fanns bra konferensrum att välja där vi fick vara och göra den till salong. Vi hade jättemysigt och jag stylade Ulrika och hennes syster och båda fick makeup och hår fixat av mig. Sååå roligt att göra olika stylingar under dagen.

När Sara var klar då plötsigt såg vi likheten med Marilyn Monroe! Och hon var duktig modell och bjöd på sig själv på den här bilden!!!! Love it! Det händer när folk trivs med min styling.

Det är inte alla som passar i den lila, aubergine färgade ögonskuggan. Men det gör Sara och det passade så bra med hennes klänning. Och samma med läppfärgen. Man får testa sig fram och kolla vilken nyans av lila – det är bra alternativ till svarta, bruna
Två rader med pärlor är så inne och lyfter upp frisyr med både kort och långt hår. Viktig med placering!

Hairstylist & Makeup Artist: @angelat77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #makeupartiststockholm #hårstyliststockholm
#brudtärna #brudmakeupstockholm #bridesmaids #makeupideas #hairstyleideas #bröllopsmakeup @bokabrollop #festfrisyr #festuppsättning #brudmakeup #korthår #weddingmakeupandhair #festmakeup #glammakeup #behindthechair #weddingday 2022-10-08 @ulrikawass #haido @djuronaset #planerabröllop2023 #bridsmaidshair #shorthairstyle #beautifulmakeup #bobhaircutstyle #hairdressing #instamakeup #weddingmakeupandhair #bröllopsplanering2023 #hairandmakeup @weddingforward @insideweddings @weddingpeace @wedding.pages @beyondtheponytail @weddingdayready

Det är inte alla som passar i den lila, aubergine färgade ögonskuggan. Men det gör Sara och det passade så bra med hennes klänning. Och samma med läppfärgen. Man får testa sig fram och kolla vilken nyans av lila – det är bra alternativ till svarta, bruna ….
Två rader med pärlor är så inne och lyfter upp frisyr med både kort och långt hår. Viktig med placering!

Hairstylist & Makeup Artist: @angelat77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling
#makeupartiststockholm #hårstyliststockholm

#brudtärna #brudmakeupstockholm #bridesmaids #makeupideas #hairstyleideas #bröllopsmakeup @bokabrollop #festfrisyr #festuppsättning #brudmakeup #korthår #weddingmakeupandhair #festmakeup #glammakeup #behindthechair #weddingday 2022-10-08 @ulrikawass #haido @djuronaset #planerabröllop2023 #bridsmaidshair #shorthairstyle #beautifulmakeup #bobhaircutstyle #hairdressing #instamakeup #weddingmakeupandhair #bröllopsplanering2023 #hairandmakeup @weddingforward @insideweddings @weddingpeace @wedding.pages @beyondtheponytail @weddingdayready

Brudnäbb / flower girl

Och självklart en liten tjej 5 år har fått sitt hår lockat för mammas bröllop! Fina rosetten passade superbra!

#brudnäbb #flowergirl #lockadhår

Lämna ett svar