Wedding/ Bröllop Johanna och Daniel 2022-09-10 Sigtunastiftelsen, Sigtuna, stylade 4 personer. Bruduppsättnig på kort hår med låg knut

Wedding/ Bröllop Johanna och Daniel 2022-09-10 Sigtunastiftelsen, Sigtuna

En dag fylld med såå mycket starka känslor. Parets personliga historia och personliga koppling till platsen har inte lämnat nån oberörd den dan.

Stort grattis till fantastiska brudparet Johanna och Daniel som sa ja till varandra på den här fina platsen från vilken dom hade många fina minnen.
Detta var en av dem tillfällena där platsen, människor och allt runt omkring hade ett minne, en historia och en förbindelse förknippat med brudparet. Mycket starka känslor och mycket värme och kärlek.
Ett av dom känslomässigt starkaste bröllop jag har jobbat med under mina 17 år.
Det var svårt för mig att hålla känslor och tårar tillbaka men jag hade 4 person att fixa. Så det släppte och många tårar efter jag kom hem, av glädje och tacksamhet att vara en del av en så vacker historia av människors liv.
Så tacksam att jag fick äran att vara med på den speciella dagen.

#weddingday 2022-09-10
Bride: @johannaassarsson
Venue: @sigtunastiftelsen

Makeup & Hair: @angelat77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #hårstyliststockholm

#makeupartiststockholm #realbride #bridalgown #weddingcouples #texturedhairstyle #instaweddingstory #classicbride #sigtunastiftelsen #weddingsinsweden #sigtuna #veil #slöja @wedding.pages #bröllop #brudklänningar #weddingvideo #film #brudparet #bridalstyle @beyondtheponytail @weddingdayready #instabridetobe #romantichairstyles #weddinghairinspiration #bruduppsättningar #brudmakeupstockholm @weddingforward #elegantwedding #weddingphotography

Brudens Makeup

Brudmakeup i naturliga toner med markerade läppar

#brudmakeup #weddingmakeup #makeup #bröllop #bröllopsmakeup

Bruduppsättning med låg knut / Wedding up do with low bun

Beautiful wedding up do, low up do with hair extensions. Here I used handmade trans with clips. I always do cut the right size, sew double hair extensions for my brides and sew hair clips on. I like to use a little bit bigger clips for better grip for hair.

#weddingupdo #lowbun #lågknut #bruduppsättnig

Tärnonas buketter

#weddingflowers #bukett #flowers #brudbukett #bröllopsblommor #blommor

Brudtärnornas makeup och hår

Alla 3 brudtärnor har fått en naturlig makeup med markerade ögon och ljus naturfärg på läpparna.

Brudklänning med släp/ Wedding dress with train

Åh… så vacker Johannas klänning! wow!

#brudklänning #brudklänningmedsläp #bröllopsklänning #weddingdresswithtrain#bröllop #bröllopstockholm #bruden #brud #brudstyling #wedding #weddingdress #weddingmakeup #weddingupdos #bruduppsättning #brudmakeup #makeupartiststockholm #hårstyliststockholm #weddingdresswithtrain

Och alla dessa knappar!!!!

#knappar #buttons #weddingdress #brudklänning #bröllopsklänning

Brudbukett/ Bridal bouquet

#brudbukett #flowers #weddingflowers #weddingbouquet #bridalbouquet #bröllop #blommor #bröllopsblommor

Från kort hår till fyllig låg knut

Before and after wedding up do on short thin hair!
Med löshår har Johanna fått önskad bruduppsättning! Hennes hår är väldigt tunt och kort så det var nödvändigt att sätta in löshår. Och självklart förbereder jag noggrant varje rad, syr rätt längd, syr på clips, lockar. Love it!

Makeup & Hair: @angelat77

angelatryggveson #angelasmakeupstyling #hårstyliststockholm #bröllopsfrisyr
#löshår #bruduppsättning #bruduppsättningmedlöshår #bröllop #bröllopsuppsättning #hairupdo

#makeupartiststockholm #föreochefterhår #hairstylingtips #shorthairstyle #förvandling #shorthairbride #bruden #hårinspiration #bruduppsättningstockholm #hairextensions #weddinghairideas #updoforshorthair #korthår #extensions #weddinghairstyles #shorthairideas #romantichairstyles #makeover #behindthechair #beforeandafterhairextensions #weddinghairinspiration @btp.society #updohairstyles #bridalupdoideas #håruppsättningstockholm @beyondtheponytail #destinationweddinghair

Before and After wedding makeup
Före och Efter brudmakeup

En variant på populär naturlig brudmakeup med lösögonfransar, tunn eyeliner och markerade underfransrad för kontrasten. Passade Johannas ögon väldigt bra!

More from that wedding in my Blogg: https://www.angelatryggveson.com/wp/?p=7387

Bride: @johannaassarsson
Venue: @sigtunastiftelsen

Makeup & Hair: @angelat77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #hårstyliststockholm

#brud #brudmakeupstockholm #brides #makeupideas #bröllopsmakeup #eyebrows @bokabrollop #brudmakeup #eyeliner #weddingmakeup #planerabröllop #weddinglook #bridalmakeupandhair #glammakeup #beautifulmakeup #instabridalmakeup #elegantmakeup #weddingmakeupandhair #bröllopsdag #weddingmakeuplook @weddingforward #hairandmakeup #weddingmakeupinspiration #naturallookingmakeup @insideweddings #bridalinspiration @weddingpeace @wedding.pages @beyondtheponytail #behindthechair @weddingdayready #destinationweddingmakeup

Lämna ett svar