Wedding/ Bröllop Anja och Calle 2022-07-22 / Håruppsättning för kort hår

Helt fantastiskt brudpar. Det var så roligt att styla Anja. Och vilken förvandling det blev! Både hon och Calle tyckte att uppsättning såg så levande och fin ut! Kund happy – me happy!

Har sytt några löshår i storlek anpassad till kundens huvudmått och uppsättning.

Efter konsultationen var Anja hos frisör för att färga utväxt och sedan var dom på sommarställe och var ute mycket och håret blev blekt. När jag kom på bröllopsdagens morgon såg jag att Anjas hår var ännu kortare och mycket ljusare på topparna. Men efter att jag jobba med håret och lockat håret, provade jag med löshåret som jag testat på konsultationen och jag blev sååå glad att det funkade perfekt, rätt färg!!!! Som ni ser här så smälter löshåret in! Lycka!!!!!

Brudmakeup

#brudmakeup #bröllop #weddingmakeup #makeup #weding #bröllopsmakeup #bridalmakeup

För och Efter/ Before and After

#beforeandafter #förochefter #korthår #shorthair #hairstyles #weddinghairideas

Löshår/ extensions

För att få nån typ av uppsättning på sånt kort hår behövs löshår som ni förstår. Jag syr alltid färdigt för bröllopsdagen, för varje kund personligt löshår, lockar färdigt och tar med mig så att det inte tar tid på själva dagen. När jag är på plats och gör frisyr med alla steg då ser jag vad som behövs och hur många bitar jag ska sätta in. Sätter aldrig in mer än jag tycker det behövs. Kunden behöver inte mera löshår hemma liggande i nån låda … eller flyttkartong.

#löshår #extensions #frisyr #håruppsättning #bruden #bruduppsättning #hairupdo #hairstyling #hairextensions

Bröllopsskor

Alla har olika stilar och alla har olika personligheter och alla har olika skor. Ofta säger det ganska mycket om bruden- personen.

#skor #brud #bruden #bröllop #weddingshoes #shoes

Lämna ett svar