Wedding/ Bröllop 2022-07-02 Larssons Lada, Nykvarn

Massor med lyckönskningar till vackra brudparet och hela familjen! Tack att jag fick vara med på den stora dan!

Fantastiskt väder och jättemysig plats Larssons Lada, Nykvarn som visade sig drivs av Malin och hennes man. Malin som jag känner och har jobbat med tidigare vid olika tillfället som fotograf. Det var sååå trevligt att se Malin och veta att den här stället var hennes. Sååå fint! Om jag inte varit trött efter resan och stylade brud i flera timmar skulle jag stannat ännu längre och kollat runt. Inne var väldigt fint och fräscht! Och mysigt! Kolla på webbsidan och få känslan – mysigt! https://www.larssonslada.se/

Vackra brud och brudbukett, slöja

Det är helt amazing men bruden är talang hon har själv gjort sin brudbukett, tärnbuketter till tjejer och corsage blomma till brudgumen. Dom har dekorerat och fixat ladan så att den är redo för fest och satt sit egen prägel på det. Bruden hade inte många timmar sömn men hon var samlad, tydlig och helt amazing . Smink och hår flöt på jättebra. Jag var fokuserad som alltid på uppdrag och det kändes bra att inte prata för mycket, ibland läggs inte nån slinga som jag vill så man behöver backa komma undan och sedan fortsätta. Men det gick såå bra och allt flöt bara på!

Fantastiskt brudbukett gjord av själva bruden!!!! Amazing , och hon hade specielt plast- hantag att håla bukett med!

Slöja lång fram- nuvarande trend!

Det som jag har varit med om i år är att dom brudar som har haft slöja i år väljer att sätta den lång fram så att det ramlar fint och täcker axlarna under vigsel! En trend som inte var aktuel på 20-30 år! Ganska COOOL eller hur!

#slöja #trend #bröllop #bröllopstrend #bröllopstrender #slöjastrender #weddingveil #veil #brudslöja #nuvarandetrend

Brudmakeup

#brudmakeup #weddingmakeup #makeup #makeupartistsockholm #bröllopsmakeup #bruden

Håruppsättning Före + hela proccesen

Den här sesongen hade jag redan flera brudar som hade kort hår men vill gärna ha heluupsättning som behövde löshår för volum och längd

Löshår

Här är dom löshår som jag har sydd specielt just för uppsättning med låg knut. Och som alltigt sy jag extra slingor i en annnan färg i fal om det hände nåt eller om färg ser annorlunda ut eller om det böhövs för att blanda med. Jag föredra att vara förberedd – laddat upp till tänderna.

Och i vårat fall använde jag inte dom på vänster sidan men till höger. Dom slingorna passade så bra i uppsättningen! Jag blir sååå lycklig!!!!

Lämna ett svar