Wedding/ Bröllop 2022-06-18 Sigtunahöjden

Gjorde makeup och hår på en brud och hennes 3 tärnor.
Bruden har modern uppsättning med några stora pärlor i låg knut och tärnor halvuppsättning med olika kreativa lösningar, tvinningar. Fick jobba mycket med grundarbete här med allas hår för att skapa volym och att hårnålar inte glider ur.

#weddingday 18th of June 2022
Venue: @sigtunahojden
Makeup & Hair: @angelat77 #angelatryggveson Angelas Makeup & Styling Angela Tryggveson #angelasmakeupstyling

#brudfrisyr #weddinghairstyles #lowupdos #hairstyles_ideas_ #lågknut #brudhår #weddinghairstyleideas #updohairstyles #halfuphalfdownhairstyles #weddingdayido #bruduppsättning #bridesmaides #brudtärnor #bröllop #bröllopsinspiration #fabuloushair #hairstylesforlonghair #summerweddings #fabulousehairstyle #hairandmakeup #makeupartiststockholm @she_saidyes
#håruppsättningar #håruppsättningstockholm #destinationwedding #planerabröllop #realweddings

— på Sigtunahöjden – Hotell & Konferens.

Lämna ett svar