Wedding/ Bröllop Maria och Joakim 2022-06-11 Noors Slott. Halvuppsättning. Från kort till långt hår

I lördags var det fantastiskt väder, kärleksfull stämning på fina Noors slott och jag hade äran att styla denna vackra brud! Den här är bra bild på spralliga Maria med glimten i ögat, leende och massor med skoj. Hennes Brudmakeup med markerade suddade ögon, läppar i ljus cerise färg som piggar upp och ger ansiktet fräschör!

#weddingday 2022-06-11
Bride: @maria_a_lincoln
Venue: Noors Slott  @noorsslott
Makeup & Hair: @angelat77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling

#weddingmakup  #weddingstylist #bruden #glammakeup #hårstyliststockholm #mua #makeupideas  #bridetobe #bröllopsmakeup #eyelashextensions  #brudmakeup #bridalmakeupandhair #skönheten  @weddingdayready #bröllopsstylist #weddinglook  #behindthechair #eyebrows  @theweddingbliss #bröllop2023 #beautifulmakeup @weddingbliss #bridalmakeup @bokabrollop #muasweden @wedding.pages #weddingmakeupandhair @she_saidyes #bröllopsstylist #muasfeaturing  #makeupstockholm #modernbrides

Bruden med sina tärnor. Stort grattis till vackra  Maria och Joakim!  Tack att jag fick äran att styla dig! Massor med lyckönskningar!

#weddingday  2022-06-11
Bride: @maria_a_lincoln
Venue: Noors Slott  @noorsslott
Makeup & Hair: @angelat77 #angelatryggveson  #angelasmakeupstyling

#weddingmakeupinspo  #weddingstylist  #bruden #glammakeup #hårstyliststockholm #vigsel #muasfeaturing #bridetobe #bröllop2023 #makeupartiststockholm  #gorgeousbride #brudmakeupstockholm #bridetobe2023 #summerweddings #hairandmakeup @bokabrollop  #bridalmakeupandhair #skönheten #weddinglook #brudtärnor @weddingdayready #modernbrides #håruppsättningstockholm @theweddingbliss #instaweddingstories  #weddingreception #bridallookinspiration #weddingplanning #planerabröllop @she_saidyes @wedding.pages #weddingmakeupandhair

Åh så vackert! ❤️


Brudens Makeup

Brudens Makeup suttade ögön med lösögonfransar

#brudmakeup #lösögonfransar #weddingmakeup

Håruppsättning med flätor. Halvuppsättning

#flätor #håruppsättning #långthår #halvuppsättning #halfuphalfdown #updo #löshår #hairextansions

Förvandling från kort till långt hår/ Before and After

#förvandling #beforeandafter #långthår #korthår #hairextations #bridetobe #bruden #bride #weddingmakeup #weddinghairupdos

Hårsmycke, örhängen och skor

Vackra hårsmycket passade jättebra till den här uppsättningen

Fotografens bröllopsbilder.

Foto: Fotograf_MomentsByJenny

#wedingphoto #fotobröllop #brölllopsfoto #bröllopsbilder #bröllopsfotografering #weddingpctures #fotograf #fotografering

Lämna ett svar