Frisyr som håller i många timmar! Styling för 50-års fest!

Så tacksam att jag har såå fina underbara kunder! Det var en fantastisk tid hos Karin den här lördagen!

Älskar att jag fått tillit och förtroende att göra det jag ville med styling. Karin skickade inspo bilder innnan och jag har gjorde en provuppsättning innan för att kunna presentera min vision. Jag har en gammal provdocka som jag testar olika ideéer på ibland. Presenterade för Karin och hon var såå glad om det skulle funka på hennes hår!

Det drog ut lite på tiden då jag också lite oplanerat fick hjälpa till med håret på Karins kompis som var i tidsnöd då hon skulle dekorera festlokalen. Tack vare en god bit mat så fick jag lite extra energi.

Makeup & Hair: @angelatrygg77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #hållbarfrisyr #hairartistry #hairstylingtips #updohairstyle #weddinghairinspo #fest #lowbunhairstyles #håruppsättning #lowupdo #hairupdos #festsfrisyr #festmakeup #hårinspo #weddinghairideas #partyhairupdos #hårstyling #hairstylesideas #gourgeshair #texturedupdos #hairinspo #ponitail #bridehairstyles #bröllop #brudtärnafrisyr #makeupartiststockholm #destinationweddinghair #brudtärna

Hållbar frisyr / A Pull Through Braid

Karins festmakeup

Vackra Karin passar så bra i markerade ögon och tydliga läppar med färg som passar och i harmoni med accessoarer och hennes ansikte.

Hårinspiration för fest, studentbal, bröllop, brud, brudtärna / Mohawk Hairstyles for women

Makeup & Hårstyling för vackra Karin. Passar perfekt till olika festligheter och olika hårlängd.

A trendy hawk is the perfect way to add some edge to your current hairstyle.

Makeup & Hair: @angelatrygg77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #hairstyles #hårstyling #hårinspo #brudtärna #fest #festfrisyr #weddingguest #bröllop #motherinlow #bridesmaidshair #brud #volum #hårstyliststockholm #motheofthebridehair #bride #makeupartiststockholm #texture #braid #mohawkhairstyles #frisörstockholm #weddingdayhairstyles #långthår #updostyles #modernupdo #ponytail #pullthroughbraid

Hårstyling för fest, brudtärna

Hållbar frisyr för fest, brudtärna.
Makeup & Hair: @angelatrygg77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #hållbarfrisyr
#hairartistry #hairstylingtips #updohairstyle #weddinghairinspo #fest #lowbunhairstyles #håruppsättning #lowupdo #hairupdos #festsfrisyr #festmakeup #hårinspo #weddinghairideas #partyhairupdos #hårstyling #hairstylesideas #gourgeshair #texturedupdos #hairinspo #ponitail #bridehairstyles #bröllop #brudtärnafrisyr #makeupartiststockholm #destinationweddinghair #brudtärna

Ömdöme /Customer feedback/Recensioner/kundens ord:

Hej Angela,

Vilken fest det blev! Vi hade en helt makalöst fantastisk kväll! Var så nöjd med hår och smink!

Stort tack för att du stylade upp mig till vad mina vänner kallade ”du ser ut som en kunglighet”. Karin var också så tacksam att hon blivit så fin så kvickt!

Accessoarer – viktig detalj att inte glömma för looken!

Before and After/ Före och Efter

Festuupsättning passar så bra till Karins långt hår.

#hållbarfrisyr #festfrisyr #festuppsättning #hårstyling #håruppsättning #hår #hairupdo #hairstyling

Karins kompis har fått lite hjälp med styling av håret!

Lämna ett svar