Frisyr som håller i många timmar! Styling för 50-års fest!

Så tacksam att jag har såå fina underbara kunder! Det var en fantastisk tid hos Karin den här lördagen!

Älskar att jag fått tillit och förtroende att göra det jag ville med styling. Karin skickade inspo bilder innnan och jag har gjorde en provuppsättning innan för att kunna presentera min vision. Jag har en gammal provdocka som jag testar olika ideéer på ibland. Presenterade för Karin och hon var såå glad om det skulle funka på hennes hår!

Det drog ut lite på tiden då jag också lite oplanerat fick hjälpa till med håret på Karins kompis som var i tidsnöd då hon skulle dekorera festlokalen. Tack vare en god bit mat så fick jag lite extra energi.

Makeup & Hair: @angelatrygg77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #hållbarfrisyr #hairartistry #hairstylingtips #updohairstyle #weddinghairinspo #fest #lowbunhairstyles #håruppsättning #lowupdo #hairupdos #festsfrisyr #festmakeup #hårinspo #weddinghairideas #partyhairupdos #hårstyling #hairstylesideas #gourgeshair #texturedupdos #hairinspo #ponitail #bridehairstyles #bröllop #brudtärnafrisyr #makeupartiststockholm #destinationweddinghair #brudtärna

Hållbar frisyr

Hårinspiration för fest, studentbal, bröllop, brud, brudtärna

Makeup & Hårstyling för vackra Karin. Passar perfekt till olika festligheter och olika hårlängd.

Makeup & Hair: @angelatrygg77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #hairstyles #hårstyling #hårinspo #brudtärna #fest #festfrisyr #weddingguest #bröllop #motherinlow #bridesmaidshair #brud #volum #hårstyliststockholm #motheofthebridehair #bride #makeupartiststockholm #texture #braid #frisörstockholm #weddingdayhairstyles #långthår #updostyles #modernupdo #ponytail #pullthroughbraid

Hårstyling för fest, brudtärna

Hållbar frisyr för fest, brudtärna.
Makeup & Hair: @angelatrygg77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #hållbarfrisyr
#hairartistry #hairstylingtips #updohairstyle #weddinghairinspo #fest #lowbunhairstyles #håruppsättning #lowupdo #hairupdos #festsfrisyr #festmakeup #hårinspo #weddinghairideas #partyhairupdos #hårstyling #hairstylesideas #gourgeshair #texturedupdos #hairinspo #ponitail #bridehairstyles #bröllop #brudtärnafrisyr #makeupartiststockholm #destinationweddinghair #brudtärna

Ömdöme /Customer feedback/Recensioner/kundens ord:

Hej Angela,

Vilken fest det blev! Vi hade en helt makalöst fantastisk kväll! Var så nöjd med hår och smink!

Stort tack för att du stylade upp mig till vad mina vänner kallade ”du ser ut som en kunglighet”. Karin var också så tacksam att hon blivit så fin så kvickt!

Lämna ett svar