Photoshoot/ Fotografering 40-års present i studio med bästa fotograf Åsa Oz Deleau Wiklund 2022-02-01

Stylade 2 tjejer för fotografering i studio hos Åsa!

Det var den roligaste arbetsdan den här månaden än så länge 😉 Och det var mysigt hos Åsa som nu även fixat en ny plats för sminkning och hårstyling. Högt bord, spegel med massor av lampor! Så jag fick plats för alla mina smink och hårprodukter . Bästa någonsin! Tack Åsa!

Vi hade 2 fina tjejer – kompisar som vi jobbade med hela dan. Johanna hade fått presentkort för fotografering, makeup och hårstyling för fotografering som 40-års present av sin kompis Jouleen. Dom kom tillsammans och så kul att Jouleen ville bli stylad och fotas! Vad kul att kompisar vill göra det tillsammans!
Vi hade såå trevligt i studion med Åsa som fotade tjejerna och hade fullt med olika intressanta poser, bakgrunder…. Älskar att jobba med den här tjejen. Vi har kännt varandra i 15 år och har jobbat med olika typar av kunder under dessa år … inbland oftare ibland mer sällan tex under pandemin. Men är så glad och tacksam att hon uppskattar och rekommenderar mig tiil sina fina kunder. Och när vi jobbar ihop känns som vi vet hur den andra vill ha det och på vilken sätt man jobbar och det bli så att det inte finns många oklarheter och vi kan fokusera på kreativetet och arbetsflöde.. Och då blir det som bäst och roligast! Love it! Jag älskar jobba i team – uppskattar det jättemycket. Blir väldigt glad om jag jobbar med fotograf eller kollega som man känner.

1 Vi började med naturlig makeup och utsläppt hår

Johanna har jättefint långt hår. Tyvärr var det efterbehandlig av håret som gjorde håret väldigt torrt och svår att jobba med och ville inte lockas. Men på nåt sätt passade det till det som jag hade tänkt med hennes hår. Jag vill ha en lätt volym avslappnad textur.

Och för första look tänkte vi ha naturlig look/ naturlig utseende. Lite pastel rosa-bruna toner i ögonmakeup och läppar och rouge i rosa-aprikos ton. Fräscht ungdomligt! Passar Johanna väldigt bra!. Hon är ju sååå vacker!

#textur #hårtextur #hairstyling #håruppsättning #hårstyling #makeupartist #makeupartiststockholm #hårstyliststockholm #feststyling #festmakeup #festhår #naturligmakeup #makeupforfotografering #hårstylingforfotografering #makeup #makeupartistpåfotografering #40årsfest #firar40år #40årsfirande #40år

Håruppsättning med långt hår

Cool håruppsättning på långt hår! 2 hårsvansar tvinnad ihop. Jobbade med textur och volym här.
Makeup & Hair: @angelatrygg77 #angelasmakeupstyling @angelat77 #angelatryggveson #håruppsättningstockholm #långthår #updos #hårinspo #hårinspiration #textur #hårstylist #textureadupdo #makeupartiststockholm #glam #beyondtheponytail #romantic #brud #brudtärna #tärna #eventhair #thickhairstyles #hårstyliststockholm #mua #festfin #festfrisyr #frisyr #hairstyles #hairdo #longhairstyles #bohohair #bridalupdo

Fantastisk arbetsdag igår med bästa Åsa och fina trevliga kunder! Tack fina ni, det var så kul! @johannablondindahlberg @jouleen Och det var invigning av ny sminkplats och en ny spegel med lampor! Sååå bra, tack Åsa!!!!

Fotograf Åsa Oz Deleau Wiklund @ozdeleau

Makeup & Hair: Angelas Makeup & StylingAngela Tryggveson @angelat77 #angelatryggveson#angelasmakeupstyling#professionalstylist#behindthescenes#lovemywork#hairstyling#makeupartiststockholm#makeupandhair#hårstyliststockholm#hårstylist#plåtning#makeupandhair#hairupdate#причёски#photoshoot#makeupförfoto#fotografering#stylingforphotoshoots#insta180#makuptips#instaphoto#makeupandhairforphotoshoot#studiofotografering#instaphotoart#photographer#stylinginspiration#photographyoftheday

Här kan ni se hur jag har jobbat med Johannas hår. Som sagt att direkt efter behandling var håret väldigt torrt och ovilligt att lockas. Det passade i det här fallet då vi inte ville ha det som korkskruvar men mera avslappnade modernare lockar att addera lite struktrur och volym till längden. Så jag har lockat och sedan kammat igenom – drog ut för att uppnå resultatet. Jag la lite serum i topparna efter. Mer bilder kommer senare från fotografen, Det här är bara mina arbetsbilder.

Lämna ett svar