Fotografering/ photoshoot 2022-01-12 med jazzsångerska Isabella Lundgren

Idag var det en underbar arbetsdag med amazing sångerska Isabella och fotograf Elvira Glänte.

Isabella behövde fylla på med nya pressbilder.

Vi hade sååå trevligt och rolig tid med mycket skratt och som alltid blandat med allvarliga samtal. Kreativitet flödar när man har kul, känner sig avslappnad och trivs med att jobba tillsammans.

Duktiga Fotograf Elvira Glänte 0724486558 www.elviraglante.com

Nya pressbilder med bästa jazzsångerskan Isabella Lundgren och duktiga fotograf Elvira Glänte @elviraglante www.elviraglante.com Älskar att jobba i team! Och som alltid, sång, musik, skratt blandat med djupa samtal! Tack tjejer för en fantastisk dag! Och Isabellas bästa 4-benta vän för att var så tålig och skyddade oss från fara! ❤️

Isabella Lundgren: https://www.isabellalundgren.com/https://www.facebook.com/isabellagunhildlundgren

Makeup & Hair: @angelat77 Angelas Makeup & Styling Angela Trygggveson#angelasmakeupstyling#angelatryggveson

#jazzsinger#songwriter#isabellalundgren#singersongwriter#pressphoto#tv#film#pressbilden#comercial#hairstyling#videoproduction#makeupartiststockholm#videos#plåtning#makeupoftheday💄#reklamfilm#lovemywork❤️#portraitart#photoshoot#makeupandhairforphotoshoot#fotografering#studiofotografering#skivomslag#behindthescenes#artist#stockholmphotography#photographer #makeupochhårförfotografering #makeup #hår #hårstyling #hairstyle

Lämna ett svar