Grooming/ makeup för män, tips och exempel

När bruden på sin stora dag kommer bli fixad med fin uppsättning, vacker makeup med flawless hud då är det självklart att brudgummen ska få lite touch up för att dölja mörka ringar under ögonen.

Här kommer några exempel av äkta brudgum som jag har stylat. Kolla hur naturligt resultatet ser ut . Och det är viktigt att komma ihåg att inte alla killar känner sig bekväma i att ha foundation i ansiktet så var noga med val av produkter och tänk på att träna innan och använd rätt teknik och rätt verktyg att applicera produkter med. Helt tunna drag med lätt duttande rörelse. Tänk på färger och tonval Superviktig! Tänk att manlig hud är grövre och har stubb eller om han har skägg.

#grooming #makeupforman #manligmakeup #makeupstockholm #makeupartiststockholm #bröllopsmakeup #weddingmakeup #makeupförbrudgoom #bröllop #wedding #weddingstockholm #cremformen #exempel #makeuptips #makeup #makeupforman #naturligmakeupman

Spegel .. spegel…. Så viktig att brudgum är nöjd med makeupen!

Makeup:@angelat77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #makeupartiststockholm #hårstyliststockholm

#weddingday 2022-10-01
#bride @carrostroom
#venue @fagelbrohus

#grooming #makeupforman #manligmakeup #makeupstockholm #makeuplook #brudgum #manlighudvård #bröllopsmakeup #weddingmakeuplook #bröllopsdag #makeupandhair #bröllopsplanering #wedding #weddingstockholm #cremformen
#brudgumsmakeup #weddingideas #bröllopsinspiration #frisyr #instaweddingstory @wedding.pages @engagedlife @bokabrollop #hairandmakeup @she_saidyes #destinationweddinghairandmakeup #realweddings

Lämna ett svar