Fotografering av seminarium på Görvälns slott

Jaha….. gör du det …säger många ….hm…????? Är du fotograf nu??? Svaret – NEJ – STORT NEJ ,,,,, men för dom som inte vet, dom flesta bilder speciellt på min blog här, instagram, pinterest – bilder från bröllop, olika uppdrag , bröllop, smink och hårbilder, video – det är jag själv som tar dom. Väldigt svårt att få bilder från fotografer, som inte heller fotar dom detaljer som jag är intresserad av, men alla lovar att skicka bilder men det kan ta lång tid om det alls blir några bilder. Så jag var tvungen att lära mig sköta det själv och jag lär mig varje dag och utvecklar mina färdigheter .
Så många tycker att mina bilder är fina. Tack gulliga ni som tycker det. Det ger mig mod att fortsätta utvecklas. Det tillhör vår tid när man ska vara bra på många saker. Så jag försöker. Och tycker att det är roligt om jag lyckas att ta bilder på mina uppsättningar och makeup.
Så jag har fått en frågan av min fina vän och före detta lärare Ingrid att fota hennes föredrag – seminarum på Görvälns slott.
Ja har svarat Nej på en gång – för att jag tycker det ska vara hög klass, proffsig leverans och tänk om jag inte når den nivån.
Men efter uppmuntran av Ingrid och att hon inte har så höga krav så sa jag ja till slut med villkor att hon inte ska ha för höga förväntningar.
Och då var vi på plats på Görväln. Som alltid kommer jag först för sätta upp lite belysning, stativ och kolla ljuset.
Sedan kom Ingrid och fixade med tv och all utrustning.
Vi har börjat med fin – god lunch med torsk och högrev, kl 15 hade det serverats fina kakor med te och kaffe i en fin salong för alla deltagare.
Deltagarna såg ut att ha det trevligt och mellan allt det goda såg jag en blandning av mycket skoj, trevlig umgänge och allvarliga discutioner. Ingrid har bjudit på intressant undervisning som väckte många djupa tankar och funderingar.

Lunch med god mat på Görvälns slott

#gorvalnsslott #lunchpåslottet #lunch #godmat #lunchpågörvälnsslott #fotografering #foto #fotoshoot #photo #fotograferingpåslotet #fotograferingpågörvälnsslott

Kaffe efter maten i mysig salong.

Det finns många mysiga salonger på Görväln dekorerade – stylade i olika färgpaletter och teman . Vi hittade ett mysigt rum där vi tog kaffe efter maten och Ingrid använde tiden för introducera deltagare, berätta lite mer så alla kännde sig välkomna och sedda. Varje deltagare hade tid och chans att berätta om sig själv och sina måll

#mysigsalong #mysigmiljö #mysigsalongpågörvälnsslott #slottsmiljö

Efter lunchen intressant föreläsning av duktiga Ingrid

Efter lunch och kaffe flyttade vi oss till konferensrum och lyssnade på intressant föreläsninga av duktiga Ingrid. Så kul att se Ingrid i sitt esse! Så tydlig och pedagogisk! Under dagen hade flera viktiga frågor lyfts upp i målsättning, personlig utveckling och strategier att nå mål.

#föreläsningpågörvälnslott #föreläsning #seminarium #seminariumpåslottet #konferense #gorvälnsslott

Vi gjorde olika övningar

Ingrid förklarar tydligt och pedagogiskt för dom som behövde hjälp för att lyckas med övningen.

Vi lyssnade på Brian Tracy

Fika på Görvälns slott kl 15.

Tog bild och insåg att det var fel namn . Det rätta skulla vara Vikjö Marketing ,

Men det var fint och gott fika med olika sötsaker. Vi fick riktigt hög energi och klarade oss utan att somna på ännu mer spännande session som Ingrid förberett för oss.

Fortsättning på spännande föreläsning av Ingrid

Vi fick ta del av och lyssnade på Brian Tracy

Bästa Ingrid Jakobsson- föreläsare

Tack Ingrid för så fint organiserat seminarium och spännande föreläsning- man fick så många nya tankar och ideér för egen personlig utveckling och företagande!
Och tack till Görvälns slott som tog emot oss i den vackra miljön och allt gott vi fick serverat!

Ingrid och jag!

Lämna ett svar