Wedding/ Bröllop Helena & Fredrik 2021-08-28 på Ersta diakoni, Ersta Terassen

Idag jobbade jag med det här underbara brudparet Helena & Fredrik på Ersta konferens & hotell & terass

Vilka underbara personer och vilken story! När jag och Helena träffades för konsultation i min studio var det så spännande att höra deras historia om kärlek och det roligaste, hur öppen för mina olika ideer och förslag Helena var! Det behövs mod och tilllit som jag var väldigt rörd av hur Helena tog mina råd till sig och det blev ett amazing resultat. Kanske once in a lifetime upplevelse för henne! Jag är såååå tacksam och det finns inga ord att beskriva att jag fick jobba med henne.

Vill du som brud ha en hållbar frisyr?

Tips på Hållbar frisyr

Är det inte fantastisk som brud att smink och frisyr håller under hela dagen och kvällen? Jag vet inte om det finns förståelse för och behov av det? För mig själv och många av mina kunder är det en dröm om frisyren håller. Det finns olika stilar på frisyr om vilken man kan säga: den kommer inte hålla såå bra om det blåser eller regnar. Och oftast ger jag mina rekommendationer till kunden och förklarar varför och försöker ge förslag på hur, med en liten justering så man kan behålla originalidén samtidigt få något hållbart!  
Här är det foto som jag tog utanför hotellet efter Helena och Fredrik har varit i 2 omgångar på fotografering!   Jaaaa… efter 1,5- 2 timmar i blåsväder dugg-regn. Jag var kvar och väldigt orolig, tänkte jaaa … så tråkigt att det blåser så starkt, kommer säkert dra ut håret … och hur överraskad jag var att ingenting behövde fixas. Allt satt! Wow , imponerad av mig själv….. Ha ha…. Nej det är egentligen ett hårt arbete som ligger bakom, grundarbete, rätt produkter som passar just Helenas hår, en bearbetad teknik. I den här frisyren jobbade jag mycket med textur, textur, textur!

#hållbarfrisyr #tipspåhållbarfrisyr #frisyr #wedding #håruppsättning #håruppsättningar #bröllop #bröllopsfrisyr #brudmakeup #brudhår #brud #weddinghair #hair #makeupartiststockholm #hårstyliststockholm #hårstyling #makeup #makeupstockholm #bröllopstockholm #bröllopstockholm #bröllopsmakeup #weddingupdo #frisyr somhåller #tipspåhållbarfrisyr

Hårsmycket/ hair decoration /brudsmycket

Och det var länge sedan jag satt in det här stora hårsmycket- fjäril. Och jag undrade varför väljer hon den här av alla som vi har testat på konsultation … ja… det är en väldigt personlig story. Och hur glad jag blir??? Det är nämligen så att när Helena och Fredrik träffades så sa dom båda att när dom såg varandra fick dom fjärilar i magen. Såååå glad att jag hade det hårsmycket!

#hållbarfrisyr #håruppsättning #bröllop2021 #frisyrer #festfrisyr #bruduppsättning #bruduppsättning #brud2021 #bröllop #vllhafrisyrsomhåller #villhafrisyrsomhållerheladan #makeupartiststockholm #hårstylist #hårstyling #hairideas #hairstyle #hairupdo #tipspåhållbarafrisyr #tipspåfrisyrsomhåller24timmar #omhållbarfrisyr #villdusombrudhaenhållbarfrisyr #brudvillhahållbarfrisur

Helenas Brudmakeup

Helenas Brudmakeup var väldigt naturllig. Hon sminkar sig inte i vanlg fall. Så att göra fullmakeup med lösögonfransar och allt … det var ett stort steg för henne. Vi har pratat mycket på konsultationen om vad det innebär för Helena och vilken personlig utveckling det är. Men hon vill göra det själv Och jag har lyssnat på Helena och var lite försiktig men färger för att det inte blir för mörkt, speciellt när man inte är van. Makeupen gjorde jag i gammelrosa toner med lite brun ytterkant på ögonlock. Och Åh my…. Helenas ögon var såå stora…. och ögonfransar sååå långa…. Vad???!!! Det kom fram med liten touch of mascara!!! What a change!!!!

#weddingmakeup #brudmakeup #weddingmakeup #bröllop #bröllopsmakeup #brudmakep #naturalmakeup #makeup #naturligmakeup #naturligmakeupförbröllop

Bröllopsklänning/ Beautiful Wedding dress

Så elegant. Den här klänning passar såå fint till Helena och den här eleganta uppsättningen och hela looken.

#bröllopsklänning #brudklänning #bröllop #weddingdress #wedding #elegantklänning #elegant #bröllopsstylist #brudstylist

Brudbukett

#blommor #brudbukett #weddingflowers #wedding #bröllop #tärnbukett

Och här kommer bilderna från bröllopsfotograf Frida_Furberg_photographer https://fridafurberg.se/

#bröllopsfotograf #bröllop #wedding #weddingphoto #weddinpictures #weddingphotographer

Före och efter makeup och hårstyling

#föreochefter #beforeandafterhair #beforeandaftermakup

Lämna ett svar