Wedding/ Bröllop Elisabeth & Jesper 2021-09-25 på Riddersviks herrgård. Brudruppsättning med blommor för långt hår & naturlig brudmakeup.

Håruppsättning med blommor för långt hår

Stylade den här fina underbara tjejen – brud Elisabeth och hennes man Jesper på Riddersviks herrgåd

Det var en vacker höstdag och sol även om det blåste ordentligt nära vattnet, men ändå var det en bra dag för ett riktig höst-bröllop.

https://www.riddersviksherrgard.se/

Här är dom efter fotografering med fotograf och i bilen på väg till vigseln i kyrkan. Och jag som vanligt väntar på bruden, i fall det behövs fixas nått. Pgav det blåste kraftigt nära vatten så satte jag extra hårnål i en av kvistarna. Det är det enda, allt annat satt. Elisabeths frisyr ska se luftig ut, volymiös och inte för tight .

#håruppsättning #håruppsättningar #volymihåret #longthår #verylonghair #håruppsättningforlångthår #blommorihåret #flowersihair #håruppsättningmedblommor

Naturlig brudmakeup / wedding makeup

Naturlig brudmakeup på vackra brud Elisabeth!

Många brudar vill ha en “enkel naturlig makeup” på sin bröllopsdag! Glöm inte att det är enorm skillnad om du själv gör din makeup eller professionell makeup artist. Jag använder professionella makeup produkter och vet hur intensitet ska vara, hur mycket skimmer och på vilka platser. När glow är wow eller när det ser ut som man svettas. Och självklart hållbarhet. Att professionellt utförd makeup sitter hela dagen. Den ser naturlig ut, håller många långa timmar och mycket mer arbete än med sotade- mörka ögon.

Natural bridal makeup on beautiful bride Elisabeth! Many brides want a “simple natural makeup” on their wedding day! Do not forget that it makes a huge difference if you do your makeup or professional makeup artist yourself. I use professional makeup products and know how intense it should be, how much shimmer and in what places. When glow is wow or when it looks like you are sweating. And of course sustainability. That professionally done makeup sits all day. It looks natural, lasts many long hours and much more work than with smoky dark eyes.

Makeup & Hair:@angelat77 Angelas Makeup & StylingAngela Tryggveson#angelasmakeupstyling#angelatryggveson

Venue: @riddersviksherrgard
More from that wedding on my blogg: https://www.angelatryggveson.com/wp/?p=6198
and
Photograther Linda Holmktatz: https://www.minnesverk.se/brollop/riddersvik-autumn/

#naturalmakeup#makeupinspiration#brudmakeup#brud @elliekors #björkwing2021#weddingday 2021.09.25 #weddingdaylooks#naturligsminkning#makeupartistsverige#weddingmakeup#weddingmakeupinspiration @bokabrollop @weddingdayready #weddingmakeupideas#brölllop2022#planerabröllop @she_saidyes #instamakeup#glammakeup @btp.society #instaweddingstory#brudmakeupstockholm#höstbröllop @bridalmusings #makeupochhårstockholm#weddingphotography#destinationwedding#bröllopsinspo#swedishweddings#hudandbeauty#bridallookinspiration#weddingmakeuplooks#brudmakeupartist #festmakeupstockholm #makeupochhårstockholm #bröllopstockholm

På väg till kyrka.

Wedding couple on the way to church after photo shoot

#vigsel #kyrka #photoshoot #bill #bröllopsbil #bröllop #weddingcouple

Makeover / Before and after

Elisabeth sminkar sig inte så mycket till vardags så hennes önskemål var lätt, naturlig makeup!

Och så här blev resultatet som hon var väldigt nöjd med! Och som ni vet “happy klient – happy stylist!”

#happyclient #happymakeupartist #happystylist #beforeandafter #makeover #brudmakeup #bruduppsättningar #festfin #bröllop #bröllopstockholm #weddingstockholm #weddingmakeup #makeupartiststockholm #hårstylist #bröllopsexpert #bröllopsmakeup #naturalmakeup #glammakeup #beautifulbride #bridalmakeup

Brudbukett för höstbröllop/ Bröllopsblommor/ Wedding flowers for autumn wedding

Man blir glad att se denna brudbukett, så fina färger, textur, form. Höstbröllop är väldigt fint

#weddingflowers #brudbukett #brud #wedding #weddingflower #flowersforwedding #bröllop #bröllopsblommor #blommorförbröllop #autumn #höstblommor #autumnflowers #höstbröllop #weddingstockholm #weddingsweden #autumnwedding #höst

Grooming – Makeup för män.

Självklart skulle brudgummen få lite uppfräshning för att att båda ska se fina och fräsha ut i hyn på bilderna. Och det var så bra att det var bestämt innan då det verkligen behövdes. Det ena var att Jesper hade lite blått under ögonen av trötthet och för lite sömn dom senaste dagarna. Och den andra är, enligt mig var ett väldigt misslyckat besök hos barberare som hade skurit under hakan och på halsen / tyvärr tog jag inte bilder på långa sår. Nåt liknande har jag aldrig sett. Och jag har haft brudgummar som varit hos barberare men aldrig så dåligt resultat …

#grooming #makeupformen #makeup #makeupförmän #sminkningformen #sminkförkillar

Och här kommer fina bilder från fotografen Linda Holmktatz, https://www.minnesverk.se/

Det blåste jättemycket, det ser man på klänningen men sååå vacker plats nere vid vattnet på Riddersviks herrgåd

Här kan ni ser fina bröllopsbilder tagna av fotograf Linda. https://www.minnesverk.se/brollop/riddersvik-autumn/

Lämna ett svar