Wedding/ Bröllop 2021-10-02, styling 5 personer

A lot of couples got married at Stadshuset this Saturday. So beautiful with autumn wedding … all this bright colors. Gorgeous!

Wonderful day at work last Saturday! I had like a Hair up do marathon! Love it!! Styled 5 beautiful ladies different ages and each of them got their own hair style they liked! We had such a lovely time with a lot of love, warmth and care . Love those hours of preparation. Thank you ladies for hospitality and food for energy to keep on working.

Wedding Up do with beautiful hairpiece and wedding makeup with glow for beautiful bride Lezan!

Wedding Up do with beautiful hairpiece and wedding makeup with glow! for beautiful bride Lezan!
Håruppsättning Bruduppsättning med en vacker hårdekoration / nånting lånat! Lezan lånade från sin syster som hade den på sitt bröllop!
#weddingmakeup #weddingupdo #weddinghair #weddinghairstyle #glow #bruduppsättning #frisyr #avslapnadfrisyr #avslapnadhår #avslapnaduppsättning #avslapnaduppsättning #modernupdo #texturedupdo #texturedhairstyles #realbride #bride #realwedding #beatifulbride #updostyle #weddingexpert #brud #vackerbrud #brudpar #engeged

Wedding makeup with glow
#weddingmakeup #glow #makeupwithglow #glowmakeup #brudmakeup #bride #bridalmakeup

N2 person
Hårstyling Halvuppsättning på Långt Hår

Gjorde den här fina hårstyling på långt, tjockt hår. Sån fin halvuppsättning är väldigt populär dom 2 senaste åren. Redan i år har jag gjort flera liknande denna. Viktig att tänka på om du är brud att ditt hår håller lockar hela dan. Eller att din stylist jobbar på med lockar. Det tar tid, så underskatta inte allt arbete som krävs för hållbarhet.

#weddingupdo #weddinghair #weddingstyle #longhair #långthår #halfuphalfdown #halvuppsättning #bruduppsättningar #bröllop #bröllopstockholm #bröllop #wedding #hair #frisyrer #festfrisyrer #festfin #festfrisyr

Detaljer i uppsättning
#detaljer #uppsättning #detaljeriuppsättning #hårstyling

N3 person
Håruppsättning på axellångt hår

Svärmor med axellångt tjockt hår har fått klassisk elegant håruppsättning. frisyr ( classic up do hairstyle)

#motheinlow #svärmor #elegantupdo #eleganthairstyle #elegantuppsättning #eleganthåruppsättning #elegantfrisyr #avslappnadhåruppsättning #frisyr #axellångthår #axellångthåruppsättning #eleganthår #shoulderlengthhair #klassiskfrisyr #håruppsättningar #bruduppsättningar #brud #bröllop #bröllopstockholm #makeupartiststockholm #brudmakeup #uppsättningförsvärmor #hair_beauty avslappnad håruppsättning axellångt hår, klassisk frisyr

N4 person Halvuppsättning på axellångt hår

N4 person Halvuppsättning på axellångt hår

Och självklart brudens mamma ska vara fin på dotterns bröllop. Hon kände sig bekväm i avslappnad halvuppsatt hårstil och inte heluppsättning. Så jag har lockat hår och dragit ut lite lockar med fingrarna Och för att lockarna ska hålla jobbade jag med texturspray.

Mother of the bride was happy with half up half down hairstyle.

Lämna ett svar