Wedding/ Bröllop 2020-06-27 på Rosenhanska magasinet

Dagen innan jobbade jag med bröllop i Hudiksvall 6 timmar körning . Och dagen efter körde jag 4 timmar till Nyköping, Rosenhanska magasinet i Bettna, stylade bruden där. Varma dagar och coronatiden men jag har fullt upp! Såå tacksam!

rosenhanska bröllop 2020 -06-28

#bröllop #rosenhanska #bettna #nyköping #bröllopnyköping #brudmakeup #bruduppsättning #håruppsättningar #håruppsättning #weddingdress #weddingnyköping #weddingplaner #destinationwedding #hairupdo #hairstyling #weddingmakeup #rosenhanskabröllop2020.06.27 #weddingupdo #rosenhanskabröllop2020-06-28

Bruduppsättning i låg knut

#bruduppsättning #lågknut #håruppsättningar #hårstyling #brud #bröllopstockholm #makeupartiststockholm “hårstyliststockholm #håruppsättning #tärna #wedding #bridesmaids #bröllop #herrgårdsbröllop

Lämna ett svar