Wedding/ Bröllop 2021-08-21 på Långholmen Hotell

Coola brudparet på Långholmen Hotell.

Så otroligt glad att jobba med mina kunder som oftast har en personlig stil, orädda för färger och stora smycken!

Det var en spännande upplevelse att styla vackra Camilla. Och hennes tanke och fix av alla detaljer gjort med omtanke och enormt arbete, hantverk. Hon har inte missat någon enda liten detalj. Det är en orsak varför jag älskar mitt jobb Och så kul att jag har kunder som är spännande och intressanta som personer!

Varma lyckönskningar till coola häftiga paret Camilla & Christian! stort tack för att jag fick vara med er på den här viktiga dagen!

Bridal bouquet / Brudbukett

Jaaa vad säger man, måste man ha levande blommor på sitt bröllop? Hmmmm… om du vill och det är din önskan – jaaa självklart… Brukar man, Ska man…… svar på resonemang – Neeeej inte alls, det finns så många kreativa lösningar nu. Det kan vara silkesblommor, brudbukett gjorda i olika smycken, stenar…. Varför inte göra nåt annorlunda och personligt? Varför göra som många andra … Och för dig som har kontrolbehov och är orolig för att blommorna vissnar eller att det inte blev som man tänkt sig och färgerna inte blev dom man önskat sig på sitt bröllop, då är den här Camillas brudbukett en amazing lösning! Vem sätter reglerna????

Hårsmycke, armband & örhängen

#hårsmycke #hairaccessories #hårdekoration #hairdecorations #armband #storaörhängen #örhängen

Brudklänning/ wedding dress

Camillas klänning är helt amazing och självklart måste man tänka att du och din figur passar i sån klänning. Varje litet gram kommer synas. Om du köper klänningen året innan bröllopet … tänk … vilken disiplin och arbete, dedication du har framför dig för att komma in i klänningen och att den inte är för trång.

Och alla dessa små knappar … åh …jag var så glad att Christian fanns där och han var sååå duktig och snabb att knäppa alla knappar! Wow!

#brudklänning #bridaldress #weddingdress #weddinggown

Amazing Wedding dress/ Brudklänning med många små knappar

Before and After / Före & Efter

Fina underbara Camilla i morgonrock med personliga initialer. Framme står Bride och på ryggen namn & efternamn. Färgen går i samma färgskala som tema för bröllopet! Asså den här tjejen har inte missat nåt!

Älskar hennes engagemang och känsla för detaljer!

#beforeandafter #förberedelserna #föreochefter #morgonrock #morningpreperations #gettingready

Lämna ett svar