Wedding/ Bröllop 2021-08-07 på Skytteholm Ekerö

Jobbade med stort internationellt bröllop idag på Skytteholm Ekerö . Hjälpte min kollega som tog hand om bruden och jag stylade 4 tärnor.
Här kommer några av dom uppsättningar, hårstylingar jag har gjort på dom 4a tärnorna.

Trendy Hair up do I did for Hanna at Skytteholms Slott last Saturday! 2021-08-07
Venue: @skytteholmhotell
Makeup & Hair: @angelat77#angelasmakeupstyling#angelatryggveson#stylist#hairart
#bridesmaideshair#tärna#bridesmaides#brudtärnor#longhair#weddingstockholm#bridalupdos#bridesmaidsupdos@stockholmmeeting#makeupartiststockholm#updostyles#instahair#hairstyles_ideas_#weddinghairstyle#hairandmakeup#stylishbun#lowbunhairstyles#svadba#glammhair#texturedupdos@bokabrollop#coronaweddings@she_saidyes#weddingmakeupandhair#planerabröllop#weddingdayready@weddingforward#bridallookinspiration#texturedhairstyles#hairtutorial

Styling N2 Halvuppsättning för tärna med långt hår


Braided half up half down hairstyle I did for one of 4 bridesmaides at Skytteholms Slott. This soft and relaxed look is perfect for laid back, boho brides, bridesmaides.

Weddingday 2021-08-07
Venue: @skytteholmhotell
Makeup & Hair: @angelat77#angelatryggveson#angelasmakeupstyling#stylist#hairartistry
#braidedhairstyle#halfuphalfdown#tärna#brudtärna#bohohair#bohohairstyle#bridesmaideshair#frisurer#festfint#håruppsättningar#longhairstyling#långthår#weddinghairstyles#destinationweddinghair#vabride#hairandmakeup#hairstyles#effortlesshairstyles#hairtutorials@bokabrollop#glammhair#bröllopstockholm#chichairstyles#bruduppsättning#brudmakeupstockholm@weddingforward#coronaweddings@she_saidyes@stockholmmeeting#instahairstyles

Styling N3 Låg knut för tärna


Low bun hair style on long and thick hair I did for one of the bridesmaids at Skytteholms Slott. 2021-08-07
Venue: @skytteholmhotell
Makeup & Hair: @angelat77#angelatryggveson#angelasmakeupstyling#stylist#hairart
#bridesmaideshair#tärna#bridesmaides#brudtärnor#longhair#weddingblogs#bridalupdos#bridesmaidsupdos#frisyren#glammhair@stockholmmeeting#instahairstyles#festfin#makeupochhårstockholm#håruppsättningar#weddinghairstyles#hairandmakeup#stylishbun#lowbun@bokabrollop@weddingforward#hairtutorials#coronaweddings@she_saidyes#weddingmakeupandhair #logknut #bröllop2022 @weddingdayready #hairstyles_ideas__#texturedhairstyles #weddingphotographers #destinationweddinghair

Styling N4 Brudgummens mamma har fått håret stylat


And of course the groom’s mother got her short hair styled in effortless up do. Brudgummens mamma var så glad för styling! More from that wedding on my blogg: https://www.angelatryggveson.com/wp/?p=5868
Venue: @skytteholmhotell#skytteholmhotell
Hair: @angelat77Angelas Makeup & Styling, Angela Tryggveson , angelatryggveson#angelasmakeupstyling#hårstyliststockholm#hairartistry#shoulderlengthhair#weddinglookbook#groomsmother#frisyrer#motheofthegroom #weddingday 2021-08-07 #hairstyles_ideas__#festfin#hairupdostyle#håruppsättningar#bröllop@she_saidyes#makeupartiststockholm@bokabrollop#weddingstockholm#weddingblogg#vabride#weddingmakeupandhair#happyclient#effortlesshairstyles#hairtutorials#classicupdos#hairandmakeup#coronaweddings@weddingforward@stockholmmeeting#instahairstyles

Lämna ett svar