Wedding/ Bröllop Emma & Ruben 2021-07-17

Make up för 5 person för Bröllop!

Pandemin har rört om bröllopsplaner för många. Till slut bestämde sig Emma & Ruben för vigsel i stadshuset och litet firande med familjen och släkt i föräldrarnas trädgård. Tyvärr kunde inte många släktingar från utlandet komma pgav restriktioner. Större fest planeras i framtiden.
Men i lördags hade vi en jättetrevlig förmiddag med alla systrar och mamma på den fina salongen där alla har fått håret stylat av duktiga Cecilia och jag har sminkat alla 5 för ett underbart firade weddingday 2021-07-17
#realbride @emmajmeneses
Hår: Cecilia på @grodanco
Make up:@angelat77 Angelas Makeup & Styling Angela Tryggveson #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #makeupartist#makeupartiststockholm#bröllop#wedding#makeupartistsverige#weddingstyle#tärnor#destinationweding @weddingforward #bröllopsplanering#weddingmakeuplook#destinationbride#brudmakeupstockholm#brudmakeup#brudmakeupartist#swedishweddings#свадьба#bröllopssmink#weddinginsweden#instabridal#bröllop2022#bridesmaides#weddingpreparation#weddinginspo#makeupochhårstockholm#weddingpreparations#bröllopsförberedelser

https://www.facebook.com/angelasmakeupstyling/posts/4109659752449801

Lämna ett svar