Wedding/ Bröllop Madeleine & Staffan 2021-06-05 Täby kyrka

Efter lång väntetid fick mitt stiliga brudpar tillåtelse för vigsel med fler än 8 personer i den vackra Täby kyrka! Och vädret förra lördag var magiskt. Riktigt sommarbröllop blev det!

Half up do on long hair #realbride Madeleine  at #täbykyrka #weddingday 2021-06-05. Natural looking wedding makeup.
Make up & Hair:@angelat77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling

#halfuphalfdownhairstyle #weddingstyle #hairdo #weddingmakeupandhair #bridalhair #brudmakeupstockholm #hairstyles_ideas__ #bruduppsättning #hairartist #hairstyle #curles #hairideas #свадьба #halfupdo @weddingdayready #instabridal #weddinghair #makeupinspo #makeupideas #makeupforbride #weddingmakeuplook #waveshairstyle #halfuphalfdown #destinationweding #невестa @weddingforward #bröllopsplanering

Styling av brudens mamma.

The mother of bride also has to have a nice hair up do. Here I made relaxed up do on short but very thick hair which always is best even on short hair. And the best of all, her comment that she was so pleased with her hair that even on her wedding day she did not have such a nice up do. Happy client, happy me!
Make up & Hair: @angelat77 Angelas Makeup & Styling Angela Tryggveson #angelatryggveson#angelasmakeupstylingMore from that wedding on my blogg: https://www.angelatryggveson.com/wp/?p=5796

#happyclient#happymakeupartist#motherofthebride#bröllopsmakeup#festmakeup#makeupartist#weddingblog#makeupartistsweden#makeupartistsverige#weddingstockholm#makeupartiststockholm#håruppsättning#bruduppsättning#bröllop#festuppsättning#bröllopsfrisyr#hårstylistBoka Bröllop#bröllopsuppsättningWedding Forward#weddingmakeupandhair#weddingupdos#motherofbride#hairupdos#uppsättning#bridalupdos#hairideas#hårstylingstockholm#destinationwedingWedding Forward#bröllopsplanering

https://www.facebook.com/angelasmakeupstyling/posts/4051373201611790
https://www.facebook.com/angelasmakeupstyling/posts/4051373201611790

Lämna ett svar