Företagsfotografering/ Business photoshoot 2021-02-18 med Fotograf Jenny Puronne

Företagsfotografering/ Business photoshoot 2021-02-18

Jättetrevlig arbetsdag igår med underbara duktiga fotografen Jenny och vår fina kund Johanna som behövde lite nya bilder för uppdatering av webbsida, sociala medier, tinder … Bra tid att fräscha upp och ta itu med sånt som man i vanligt fall inte hinner med. Och som ni ser kör vi coronasäkert: kundens safety -prio 1!
Om du intresserad av paket erbjudande fyll i formulär på webbsidan – skriv Makeup & Hårstyling med fotografering. 
Behind the scenes photo shoot. Opportunity to get new fresh photos in a corona safe environment. 
Fotograf: Jenny Puronne @slottstudion.se@jennypuronneslife
Make up & Hair: @angelat77#stylist#angelasmakeupstyling#angelatryggveson

#fotograf#photographer#coronasäkert#coronatimes#visir#lovemywork#makeup#businessphotoshoot#företagsporträtt#photography#instapicture#business#ınstaphotos#företagsfotografering#shooting#stylingforbusiness#bihaindthescenes#corporateportrait#makepforphotoshoot#studiofotografering#professionalstylist#makeùpoftheday 16h

slottstudion.se's profile picture

slottstudion.se

@slottstudion.se ❤️🙌 tack för i går bästa du. Mååånga bra bilder. Snygg make up

Lämna ett svar