Fotografering/ photo shoot 2020-11-13

Fotografering/ photo shoot 2020-11-13 hos Åsa Oz Deleau Wiklund i studio med fina Linnea som firade 40 år!

Fotografering/ photo shoot 2020-11-13 hos Åsa Oz Deleau Wiklund i studio med fina kunden Linnea som firade 40 år!
Vilken bra present till sig själv! Minne för livet. Fantastiskt sätt att föreviga minne och ha ett fint album med fina foto tagna av talangfulla Åsa Oz Deleau Wiklund som har såå mycket olika ideer och i hennes nya studio finns oändliga möjligheter med olika bakgrunder, klädesplagg … olika smycken … allt …. allt … ja jag säger allt och lite till.

Så vi hade tänkt vi kommer bli klara på några timmar men det var så kul och vår underbara vackra kund Linnea var med oss och gick på våra ideer. Så underbar och tålig och supertrevlig- och det var så lätt att jobba med henne!

Vi hade olika ombyten och jag hade lite olika typer av makeup och bytt hårstyling.

Lämna ett svar