Wedding/ Bröllop Sofie & Gustav 2020-10-17, Boet Uppsala

Wedding/ Höstbröllop Sofie & Gustav 2020-10-17, Boet Uppsala

Bruduppsättning och håruppsättning för tärna i Uppsala.

I have been doing a lot of different textured styles with low bun in this wedding season 2020. Here is one from last Saturdays wedding in Uppsala. What do you think?
Fantastisk höstbröllop i vackra Uppsala i det minsta gulligaste hotellet jag någonsin har jobbat i. Stort grattis till fina Sofia & Gustav!
Stylade bruden och hennes syster/ tärna Louise @looieolsson #weddingday 2020.10.17
Venue:@boetuppsala https://www.boetuppsala.se/
Hair Updo: @angelat77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #updostyle #brides #lowbunupdo #håruppsättning #bröllopsfrisyr #höstbröllop #bröllop2021 #bridetobe #hairstyles_ideas__ #hairstylists #bridalhair #coronaweddings2020 #hairtutorials #weddinghairaccessories #weddinginspo #instahair #hairgoals #behindthechair @stylemepretty @bokabrollop #weddingplanning #lowbun #makeupartist #bridalhairstyle #texturedhair @weddingdayready @wedding.pages #bridesmaidhairstyle #destinationwedding #weddinginspirations #weddingphotographers

Bruduppsättning med hårdekoration.

Håruppsättning med låg knut. #håruppsättning #hårdekoration #hårstyling #frisyr #bruduppsättning
På den här bilden utan hårdekoration

Tärna/Bridesmade styling

Stylade tärna – brudens syster Louise. Henner hår var tjockt men lite för kort för att göra en ordentlig knut med, så volymös ponytail – svans blev lösningen. Man kunde göra en knut och leka med textur och volym och skapa en knut men Louise ville inte riskera att håret skulle sticka ut från knuten under kvällen.
A little twist on the traditional ponytail for bridesmaid! This style working for weddings and other special events.

Bridesmaid @looieolsson
Venue: @boetuppsala
Hair Updo: @angelat77 #angelasmakeupstyling #angelatryggveson

#ponytailhairstyles #bridesmaidshairstyles #ponytail #updostyle #bridesmaides #håruppsättning #photography #frisyr #instahair #hairartistrys @bokabrollop #hairgoals #hairstylists @wedding.pages #weddingmakeupandhair #instagram #bridalhairstyle @stylemepretty #texturedhairstyle @weddingdayready #hairtutorials #shorthairstyle #hairaccessories #weddingplanning #coronaweddings2020 #weddinginspirations #weddingphotographers #destinationweddinghair #makeupandhairdo #shoulderlengthhair

Tärnan Louise har fått den här variant på hästsvans. Louise har tjockt  men kort hår för att få en slät knut som hon har tänkt från början. För att göra det mera intressant jobbade jag med textur och volym – väldigt förståndigt då jag hade mycket hår att jobba med!
A little twist on the traditional ponytail for bridesmaid! This style working for weddings and other special events.

Lämna ett svar