Fotografering/ photoshoot 2020-09-26 med jazzsångerska Isabella Lundgren

Fotografering/ photoshoot 2020-09-26 med jazzsångerskan Isabella Lundgren

Today’s photo shoot with jazz singer songwriter Isabella Lundgren www.isabellalundgren.com amazing voice and personality and talented, full of ideas #photographer Elvira Glänte @elviraglante www.elviraglante.com
Tack för en fantastisk arbetsdag med sång, goda skratt inlindat i djupa samtal … Love it! @isabellagunhild #jazzsinger #songwriter #isabellalundgren #singersongwriter
Makeup & Hair:@angelat77 #angelatryggveson #professionalstylist #angelasmakeupstyling #tv #hairstyling #hair #videoproduction #makeup #film #plåtning #makeupoftheday💄 #comercial #reklamfilm #lovemywork❤️ #portrait #artist #photoshoots #insta180 #makeupandhairforphotoshoot #videos #fotografering #studiofotografering #skivomslag #styling #behindthescenes #stockholmphotography

Foto från fotograf

Här kommer bilder från #photographer Elvira Glänte @elviraglante www.elviraglante.com
Vi hade olika ombyten för att få variation

Dom här bilderna tog jag under arbetsprocessen. Lite kul att komma ihåg

Lämna ett svar