Wedding/ Bröllop Paula & Niklas 2019-05-24, 32 rum & kök, Sigtuna

Wedding/ Bröllop Paula & Niklas 2019-05-24, 32 rum & kök, Sigtuna #32 rum & kök #sigtuna #32rok

Ett riktigt bröllopsmaraton var det hela förra veckan & varje dag! Konsultationer med prov, fantastiska möten med underbara brudkunder. Min hektiska arbetsvecka avslutades med 2 jättefina bröllop, ett på fredagen och ett andra på lördagen. #lovemyjob. Very busy week with my amazing clients. A lot of preparation and 2 weddings!  #lovemywork❤️ @angelat77 #stylist #angelasmakeupstyling #hair #långthår #angelatryggveson #instagram #longhair #preparation #extensions #bride #weddings #löshårstockholm #hårstyling #hairupdo #makeupprofessional #bridalgown #hairextensions #weddingstylist #weddingpreparation #brideandgroom #weddingdayready #weddingdress #weddingcouples #bröllopsmaraton

Varma gratulationer till underbara brudpar Paula & Niklas som förlovade sig 1998 och med allt som livet ger och 2 tonåringar och nu 21 år senare blev dom man och hustru! #weddingcouple #bride @paulalusth #sigtunarådhus
Venue: #32rumochkök #sigtuna #32rok
Makeup & Hair: @angelat77 #angelasmakeupstyling #angelatryggveson #weddingvideo #weddingmagic #isaidyes #film #cinematic #weddingdress #video #weddingmakeup #weddings #moments #weddingday #weddinginspo #nu_bride #weddingphotography #weddjngphotographer #weddingdayready #weddingforward #weddinginspiration #elegantwedding

Textured Wedding Up Do on short hair I did for #bride Paula @paulalusth on her #weddingday 24.5.2019
Venue: #32 rum & kök #sigtuna #32rok
Makeup & Hair: @angelat77 #angelasmakeupstyling #angelatryggveson #bridetobe2019 #bridallookinspiration #hairstyles_ideas__ #instawedding #nu_bride #shorthair #instabride #weddingdayready #hairupdo #lowupdo #romantichairstyle #weddings #weddinghair #2020wedding #texturedupdo #photoshoot #weddinghair #weddingupdos #weddingupstyle #weddinginspiration #weddingforward #weddingphoto #elegantwedding #weddingphotography

Wedding dress/ Elegant brudklänning

So elegant and very special wedding gown #weddingdress #weddinggown #elegantdress #brudklänning #bröllopsklänning #klänning #dress

Wedding flowers / Brudbukett

Beautiful bridal bouquet not to big for Paula.

Tips på hur du väljer brudbukett:

Färger är smart att välja så att det följer tema och passar med färger i lokalen, kan bli färger i brudgummens väst….. jättebra att göra modbord för att lägga up , skriva, klistra på äkta bitar av färger som man tycker om och bygga in. Kolla att ni båda gillar dom färgerna och ok med dom. Det är er dag. Tänk att storlek på bukett inte ska vara för stor och bred. Det ser lite misstänksamt ut när det täcker halva bruden och man knappast set midjan. Det är oftast en viktig del av klänning och figur just runt midja, bröst… oftast broderi eller vackert bälte med pärlor, strass, Du vill inte att gå bakom en buske . Lyssna och ta råd av proffs som jobbar med bröllop och har sett en del.
Paula valde bukett som var helt rätt i storlek för hennes figur och längd! Väldigt bra val av brudbukett! .
#weddingflowers #brudbukett #weddingbouquet #bridalbouquet #weddingflower

Lämna ett svar