Wedding/ Bröllop Jessica & Rickard 2020-09-12, Fjärilshuset Haga

Wedding/ Bröllop Jessica & Rickard 2020-09-12, Fjärilshuset Haga

Ännu en ovanlig lördag!!! Men nu hade jag några dagar till för förberedelserna, men inget prov, bara några bilder på mejl. En speciell plats för bröllopet, men vädret var läskigt- det regnade som min brud sa: monsunregn som i Indien. Stylade bruden i personalens lilla matrum och tänkte: det kommer rasa ….Vigsel bland fiskarna och det regnade in så brudparet fick flytta runt för att det inte skulle bli för blött …håret …hallå … håret…
#weddingday 2020.09.12 @fixafesten
Bride: @jessgracias
Venue: @fjarilshuset_haga_ocean #fjärilshuset #fjärilshusethagaocean
Makeup & Hair: @angelat77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #weddingmakeupandhair #makeupbridal #svadba #bridal #bridalbloggers #weddingdress #hårstyling #film #video #bröllop #indianbride #weddingsweden #hagaparken #makeupinspo @bokabrollop #håruppsättning #bröllopsfest #weddinglook #destinationwedding #makeupforbride @she_saidyes #weddingplanners #weddingceremony #coronawedding2020 #bridallookinspiration @weddingdayready #bridalmakeupandhair #internationalwedding

Happy bride -happy stylist! 👰❤️❤️💄
More from that wedding on my blogg: https://www.angelatryggveson.com/wp/?p=5004
#weddingday 2020.09.12 @fixafesten
#bride: Jessica @jess_gracias_lekander
Venue:@fjarilshuset_haga_ocean #fjärilshuset #fjärilshusethagaocean
Makeup & Hair:@angelat77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #darkskin #svadba2020 #weddingmakeupandhair #blogg #weddingdress #bröllopfrisyr #höstbröllop #happybride #bride2021 #indianbride #indianbrides #indian_bridal_closet #håruppsättning #bridesmakeup @bokabrollop #indianbridehairstyle #bridesmagazine #bridalphotography @weddingdayready #makeupinspiration #bridalmakeupandhair #coronawedding2020 #weddingmakeupartist #bridalmakeuplook #weddingmakeupideas #weddingmakeupandhair

Makeup artist på plats i Fjärilshuset Haga. Gjorde makeup och håruppsättning på söta Jessica.

Autumn wedding in corona times

Autumn wedding in corona times and very rainy day can also be warm and lovely. Thous couples are living proof that love does not depend on sunshine. They been quite a bit through some challenges, and last Saturday there was no complain about anything… just pure love, thankfulness and joy that they could celebrate their love. Due to corona not any family member from Jessica’s side could attend. My warmest congratulations to you Jessica and Rickard and best wishes to your life’s journey together.
More from that wedding on my blogg: https://www.angelatryggveson.com/wp/?p=5004
#weddingday 2020.09.12 @fixafesten
#weddingcouple: Rickard & Jessica @jessgracias
Venue:@fjarilshuset_haga_ocean#fjärilshuset#fjärilshusethagaocean
Makeup & Hair:@angelat77#angelatryggveson#angelasmakeupstyling#darkskin#weddingmakeupandhair#svadba2020#blogg#weddingdress#bröllop#höstbröllop#indianbride#weddingsweden#hagaparken@bokabrollop#håruppsättning#bröllopsfest#weddinglook@she_saidyes#lovestory#destinationwedding#brideandgroom#weddingplanners#weddingceremony#coronaweddings2020#bridallookinspiration@weddingdayready#internationalwedding#bridalmakeupandhair#indianwedding#weddingphotographers

Ännu en ovanlig lördag!!! Men nu hade jag några dagar till för förberedelserna, men inget prov, bara några bilder på mejl. En speciell plats för bröllopet, men vädret var läskigt- det regnade som min brud sa: monsunregn som i Indien. Stylade bruden i personalens lilla matrum och tänkte: det kommer rasa ….Vigsel bland fiskarna och det regnade in så brudparet fick flytta runt för att det inte skulle bli för blött …håret …hallå … håret…
#weddingday 2020.09.12 @fixafesten
Bride: @jessgracias
Venue: @fjarilshuset_haga_ocean #fjärilshuset #fjärilshusethagaocean
Makeup & Hair: @angelat77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #weddingmakeupandhair #makeupbridal #svadba #bridal #bridalbloggers #weddingdress #hårstyling #film #video #bröllop #indianbride #weddingsweden #hagaparken #makeupinspo @bokabrollop #håruppsättning #bröllopsfest #weddinglook #destinationwedding #makeupforbride @she_saidyes #weddingplanners #weddingceremony #coronawedding2020 #bridallookinspiration @weddingdayready #bridalmakeupandhair #internationalwedding

Lämna ett svar