Wedding/ Bröllop Anna & Håkan 2020-08-29, Örebro slott

Regnigt Bröllop Anna & Håkan 2020-08-29, Örebro slott, Elite Hotells Örebro.

I fredags kl 23.00 fick jag mejl från en bröllopskoordinator som var i desperat behov av stylist för bruden morgonen efter. Jag hade sett fram mot en ledig helg efter busy sommar med alla bröllop. Men jag förstod behovet och tänkte – vilken stress för bruden och koordinatorn. Deras makeup artist hade blivit akut sjuk och så sent på natten inte lätt att få tag på folk. Visst kan jag hjälpa till med bruden. Det är bara att det var i Örebro slott. Oj ..tänkte jag…hinner inte än sova … Med 3 timmars sömn och bil i 2 timmar blev det av, brud med löshår som jag tack och lov hade sytt innan i fall det kommer behövas och hade med mig med några färger som passade jättebra, insättning av krona där vi snabbt hittat lösning att sätta fast den, stylade en tärna och lilla tjejen. Och lite regn på bröllopet ger lycka …eller hur?!
#weddingday 2020.08.29 @elitehotelsorebro
Brud: @anna.hammarlund
Plats: Örebro Slott #örebroslott
Bröllopskoordinator: @lillysdelight
Makeup & Hair: @angelat77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #weddingmakeupandhair #makeupbridal #svadba #glammakeup #bridal #bridalbloggers #weddingdress #örebrocastle #ørebro #hårstyling #brudmakeup #makeup #weddingsweden #makeupinspo @bokabrollop #naturalmakeup #bröllopsfest #weddinglook #destinationwedding #makeupforbride @she_saidyes #weddingplanner #coronawedding2020 #bridallookinspiration @weddingdayready #bridalmakeupandhair #makeupandhair #weddingphotographers #luxuriouswedding

birgittahowie

Åh vad fint det blev!!!!

scandinaviannatural_beauty's profile picture

scandinaviannatural_beauty

Angela är amazing👏😍😍

lillysdelight's profile picture

lillysdelight

Tack bästa du för så bra service och din omtanke om bruden! Ovärderligt ❤️🙏🏻

https://www.instagram.com/p/CEjmDdwpR6M/

Isätting av Krona/ brudkrona/ wedding crown/ bröllopskrona

Under mina 15 år har jag satt in olika kronor – juveler… familje-kronor, slotts-kronor- stora , höga , tunga…. och nu var det den här fina. Var så glad att jag hade toperat och gjord volym innan, utan att veta att det kommer en krona, annars skulle man behöva göra om uppsättningen för att kronan skulle sitta kvar hela dagen, det behövs bra stadga. Hade ingenting med mig… men kom på att man kan sy in kronan. Vi hittade sytråd med en väldigt liten nål! Hurra! Sedan var det bara att sy fast. Det var dock inte alla överaskningar för min del …

Hår och makeup med brudkrona/ Hair and Makeup with wedding crown

Bruduppsättning med krona och löshår…

Så glad att jag hade förberett löshår liggande och det passade i färg med övrigt hår. Den här gången, 15 års erfarenhet hjälpte till mig jättemycket i hela det här intensiva arbetet. #bruduppsättning #krona #löshår #weddingcrown #haieextensions #brudkrona

Bruden Anna på väg till vigsel och fest på Örebro slott från Elite Hotel, där jag stylade henne, tärna och dotter till brudparet

Här är vi tillsammans med bruden Anna , Bröllopskoordinator Anna och jag själv. Tyvärr saknas Sara fotograf som sprang till brudgumen att ställa honom på rätt plats ”first look” fotografering. Vi hade inte träffats förrut men det var fantastisk att jobba med dom trevliga proffsiga tjejerna!

Bruden och tärna/ Bride and bridesmaid

Lämna ett svar