Customer feedback/ Recetioner/ Tack kort/ Thank you card from wedding couple Sanna & Tommy 2020-05-16

Customer feedback/ Recensioner / Tack kort/ Thank you card from wedding couple Sanna & Tommy 2020-05-16

Oj oj oj Den här ett nytt rekord … bröllopet var ju 16e maj – inte så många veckor har gått och tackkortet är redan framme? Vilken uppmuntran 😍 särskild i den här tiden! Stort tack fina underbara brudparet Sanna & Tommy! Jättefint kort och fina minnen från dagen! Önskar er massor med lycka till på livets resa! So grateful to get this beautiful thank you card from my gorgeous #weddingcouple#bride@sannanoren80
More from that wedding on my Blog: https://www.angelatryggveson.com/wp/?p=4718
Makeup & Hair:@angelat77#angelatryggveson#angelasmakeupstyling
#weddings#weddingstylist#hairandmakeup#weddingdayready#gorgeousbride#coronawedding#bröllop2020#grateful#feelappreciate#wedding2020#lovemyjob#thankful#lategram#tackkort#travelingstylist#lovestory#elegantbride#thankfulstylist#tacksamhetärlycka#luxuriousweddingdress#thankyoucard#photoshoots#sweetmoment#gratefulheart#weddingphotos #tackkortbröllo #weddingphotos #tackkortbröllop

sannanoren80

Så lite! Det minsta jag kan göra efter att du fick mig att känna mig som den vackraste för en dag! 🥰

reviews

Lämna ett svar