Wedding/ Bröllop Johanna & Bjane 2020-06-26, Hudiksvall

Wedding/ Bröllop Johanna & Bjane 2020-06-26, Hudiksvall

90 mil på två dagar! Två bröllop på två fina platser på olika håll. Förra fredagen jobbade jag i det mysiga Hudiksvall och stylade underbara Johanna. En tjej med stort varmt hjärta. Från 2017 när jag stylade henne som tärna drömde hon om att blir stylad av mig på sin bröllopsdag. Det var lååång resa men jag blev fylld av glädje och tacksamhet att kunna göra fina Johanna glad! Vilken upplevelse! Önskar Johanna & underbara Bjarne många lyckliga år tillsammans! Dagen efter var det bröllop vid Rosenhanska magasinet utanför Nyköping!
900 km in two days! Two weddings in two nice places. Last Friday I worked in the cozy Hudiksvall and styled wonderful Johanna. A girl with a big warm heart. From 2017 when I styled her as a bridesmaid, she dreamed of being styled by me on her wedding day. It was a long trip but I was filled with joy and gratitude to be able to make nice Johanna happy! What an experience! Wish Johanna & Bjarne many happy years together! The next day I was working with a wedding at Rosenhanska magasinet outside Nyköping!
#bridetobe@mrsoberg84#weddingday 26th of June 2020 @hudiksval
Makeup & Hair: @angelat77#angelatryggveson#angelasmakeupstyling#updostyles#instahair#hairstyles_ideas__#braids#hudandbeauty#weddinghairstyle#bröllop2020#hairandmakeup#instaweddingstory#weddingreception#stylist#shoulderlengthhair#lowbunhairstyles#svadba2020#glammhair#weddinghairstyle#texturedupdo#coronawedding#she_saidyes#photography@bokabrollop#planerabröllop@weddingdayready#bridallookinspiration#texturedhairstyle#weddinghairinspo#destinationwedding#hairtutorial

View this post on Instagram

90 mil på två dagar! Två bröllop på två fina platser på olika håll. Förra fredagen jobbade jag i det mysiga Hudiksvall och stylade underbara Johanna. En tjej med stort varmt hjärta. Från 2017 när jag stylade henne som tärna drömde hon om att blir stylad av mig på sin bröllopsdag. Det var lååång resa men jag blev fylld av glädje och tacksamhet att kunna göra fina Johanna glad! Vilken upplevelse! Önskar Johanna & underbara Bjarne många lyckliga år tillsammans! Dagen efter var det bröllop vid Rosenhanska magasinet utanför Nyköping! 900 km in two days! Two weddings in two nice places. Last Friday I worked in the cozy Hudiksvall and styled wonderful Johanna. A girl with a big warm heart. From 2017 when I styled her as a bridesmaid, she dreamed of being styled by me on her wedding day. It was a long trip but I was filled with joy and gratitude to be able to make nice Johanna happy! What an experience! Wish Johanna & Bjarne many happy years together! The next day I was working with a wedding at Rosenhanska magasinet outside Nyköping! #bridetobe @mrsoberg84 #weddingday 26th of June 2020 @hudiksval Makeup & Hair: @angelat77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #updostyles #instahair #hairstyles_ideas__ #braids #hudandbeauty #weddinghairstyle #bröllop2021 #hairandmakeup #instaweddingstory #weddingreception #stylishbun #shoulderlengthhair #lowbunhairstyles #svadba2020 #glammhair #weddinghairstyle #texturedupdo #coronawedding #she_saidyes #photographers @bokabrollop #planerabröllop @weddingdayready #bridallookinspiration #texturedhairstyle #weddinghairinspo #destinationwedding #hairtutorial

A post shared by Angela Tryggveson (@angelat77) on

Lämna ett svar