Wedding/ Bröllop Sanna & Tommy 2020-05-16 Högberga gård, Lidingö

Wedding/ Bröllop Sanna & Tommy 2020-05-16 Högberga gård, Lidingö

Corona times, but life is going on and it´s very encouraging. Wedding Up Do with hair decorations and pearls from last Saturday at Högberga Gård.
Warm congratulations to beautiful Sanna & Tommy #bride @sannanoren80 #weddingdayready 16th of May 2020
Venue: @hogberga_gard#högbergagård
Make Up & Hair: @angelat77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #bröllopsfrisyr #lowupdos #updostyles #instabridal#hairstyles_ideas__#lowbunhairstyle #hudandbeauty#instahair#weddingplanning#weddinghairstyle#hairaccessory#bokabröllop#texturedupdo#bridallookinspiration#hairstyling#bröllop2021#planerabröllop#corons#weddingphotographers#destinationwedding#makeupandhair#glamwedding#weddingdaylooks#weddingupdo#bröllopsfotografstockholm

Här är en bild efter att jag satt på vackra långa slöjan. Man ser lite hårdekoration. Bruden- Sanna tog av sljöjan efter fotograferingen och vigsel till middag #slöja #bröllop #wedding #weddingveil

Det är alltid fint att ha nånting i uppsättningen så att det ser lika fint och brudaktigt under resten av dagen, middag och på dansgolvet. Här satte jag in den lite högre så att man ser fina dekorationen ovanför slöjan. Och efter man tar bort finns det några pärlor i själva knuten. Vad tycker ni?
It’s always nice to have something in the set so it looks just as nice and bridal during the rest of the day, dinner and on the dance floor. Here I put it a little higher so you can see the fine decoration above the veil. And after removing the veil, there are some pearls in the knot itself. Good idea!? What do you think?
#bride2020 Sanna @sannanoren80 @hogberga_gard #högbergagård
Make Up & Hair: @angelat77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #bröllopfrisyr #longhair
#instaweddingdays #weddingphotoshoot #photography #weddinginspirations #corona #bridalhair #bridalhairaccessories #weddinghair #coronawedding å#bridalhairupdo #slöja #veil #destinationweddinghair #hairdecorations #texterhairupdo #trendyhairstyles #bridallook #weddingupdos #свадьбa #weddingforward #socialmediamarketing #weddingreception

Wedding make up/ Brudmakeup bröllopsmakeup Sotade ögon för brud

Wedding Make Up for beautiful #bride Sanna @sannanoren80
Wedding day:@weddingdayready 16th of May 2020 More from that wedding on my Blog: https://www.angelatryggveson.com/wp/?p=4718
Venue: @hogberga_gard #högbergagård
Bridal bouquet: @melody_flowers
Make Up & Hair: @angelat77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #bröllop #coronawedding #makeupbridal #weddinglook #bridallook #weddingstyles #makeupforbride #instabride #instamakeup #weddingphotographers #highlights #sotat #glammakeuo #instaweddingdays #eyeliner #hudabeauty #bröllopstockholm #smokeyeyes #beautymakeuo #sotadeögon #naturalmakeup #makeuptutorials #wakeupandmakeup #bridallookinspiration #weddingmakeup

Lämna ett svar