Wedding/ Bröllop Charlotta & Nils 2020-03-14

Wedding/ Bröllop Charlotta & Nils 2020-03-14

Min vackra brud från förra lördagen! Wedding makeup in brown colors with thin eyeliner and textured up do in modern relaxed style with beautiful hair diadem! Grattiskramar till er fina Charlotta och Nils! Och massor med lyckönskningar! More on my Blog:
https://www.angelatryggveson.com/wp/?p=4549 #weddingdayready#weddingdaylook 14th of Mars 2020
Make Up & Hair: @angelat77#angelatryggvesson#angelasmakeupstyling #bröllopfrisyr#hairstyling#weddingmakeuplook#makeupbridals#weddinglook#bride#hairstyles_ideas__#highlights#lowbunhairstyles#hudandbeauty#glammakeup#weddingplanning#weddinghairstyles#texturedupdo#hairaccessory#instahair#lowupdos#updostyles#instabridal#beautymakeup#bridallookinspiration#diadem#weddingstyle#weddingphotographers#destinationwedding#makeupandhair

Vackra diadem till bruduppsättning

Så glad att båda jag och Charlotta tyckte om detta vackra diadem! Det passade klänning och henne såå bra! Nu måste jag var ärlig och säga att i verkligheten när jag såg den var jag helt exalterad såå fin den är. Man ska inte vara rädd för lite större hårsmycke. Med volym och rätt vald hårstyling / uppsättning passar det så bra och höjer hela looken och dessutom väldigt inne just nu.

Bruduppsättning med väldigt fin Diadem
Diadem i uppsättning

Tärna, Makeup och hårstyling av långt hår.

#rärna #makeupandhair #hårstyling #långthår #bridesmaids #bridesmaidshair #bidesmaidsmakeup

Lämna ett svar