Wedding/ Bröllop Emelie & Tom 2020-02-22 på Lejondals slott

Wedding/ Bröllop Emelie & Tom 2020-02-22 på Lejondals slott

Den 22 februari 2020 jobbade jag med fantastiskt brudpar Emelie & Tom på det jättefina Lejondals slott. Paret hade bokat slottet redan året innan och deras tanke var att ha ett vinterbröllop. Men det är som det är – ingen snö och väldigt varmt för årstiden. Den dan blåste det otroligt mycket… jag var inte sååå glad när fotograferna tog paret utomhus. Kände på mig att jag skulle stanna en liten stund till och se om det behövdes fixa håret efter fotograferingen innan vigseln. Det var helt frivilligt av mig men sån är jag. Jag skulle inte kunna lämna henne och veta att brudens hår en slinga blåste ut ur frisyren av stormen.

Wedding Make Up. Brudmakeup. Make up Tips och Rekommendationer

#weddingmakeup #brudmakeup #bröllopsmakeup #bröllopsmakeup #makeuptips #makeuprekomendationer #makeup #ögonmakeup #beautifulmakeup #eyebrows #eyelashes

Kolla på hur man kan sminka den här speciella ögonformen. Var inte rädd, men gå inte för högt upp till ögonbrynen och tänk på att blanda färger i varandra för en mjuk övergång. Med sån ögonform ska man inte ha några skarpa gränser mellan det ljusa och mörka partierna. Väldigt bra att använda eyeliner men inte för bred så att det inte ger för mörkt intryck. Maskara i det här fallet är smak och vanesak. Gör det du tycker om, och om du vill markera fransar ordentligt -lägg på flera lager av maskara. Eller sätt på lösögonfransar – tänk på vilken look du vill uppnå. Om det är bröllop och du vill att det ska se naturligt och sofistikerat ut, använd lösögonfransar som är lite längre än dina egna, 1-2 mm. Rekommendation – på bröllopsdagen eller till nån annan lång festlighet  att använda vattenfast maskara.

Håruppsättning på kort hår. Weding Make Up & Hair Up do on short hair

Säg inte att det inte är möjligt. Det finns tricks och tekniker som man kan göra och få det att funka. Självklart måste man jobba med volym, textur för at håret inte ser ut plat och tråkigt,

#brudmakeup och #håruppsättning på #korthår. #weddingmakeup & #hairupdo on #shorthair #haiupdoonshothair #håruppsättningar #korthår #bröllopstockholm #brudstockholm

Weddings shoes/Brudens blå skor

Blå och bekväma. Jag har exakt lika dana – såå sköna #weddingshoes #bridalshoes #brudensskor #bröllopsskor #blueshoes

Wedding flowers/ brudens bukett, Bridesmaids bouquet, tärnornas buketter och corsage brudgum

#weddingflowers #brudensbukett #bridesmaidsbouquet #tärnornas buketter och corsage brudgum

Lämna ett svar