Omdöme från kunden/ Thank you card/ Tackkort från Louise & Daniel 2019-06-29 Rosersbergs slott

Tackkort från Louise & Daniel 2019-06-29 Rosersbergs slott

Oj oj oj … jag svimmar av lycka! Vilket kort…. hjälp…. jag orkar inte…. ni vet att jag är känslosam person … sånt här tar fram lyckotårar … Stort tack underbara  Louise & Daniel för fina varma ord! So grateful to get this thank you card from my beatiuful wedding couple! #bride Louise @louisesmw #weddingday  29.6.2019.
Makeup & Hair: @angelat77 #angelasmakeupstyling #angelatryggveson #weddings #gorgeousbride  #bröllop2019 #grateful #feelappreciated #wedding2019 #stylist #lovemyjob #thankful #lategram #travelingstylist #lovestory #elegantbride #tacksamhetärlycka #thankfulstylist #luxuriousweddingdress #thankyoucard #tackkort #photoshoot #sweetmoment #weddingstylist #gratefulheart #hairstyles_ideas__  #tackkortbröllop #weddingphotos

Lämna ett svar