Fotografering/ photoshoot 2019-12-12 med skådespelare Moa Gammel

Ännu en trevlig arbetsdag med den här underbara vackra tjejen Moa Gammel #moagammel och fantastiska magnus @studiomagnusliam som fotade och tog så fint hand om oss i sin studio! #lovemywork#actress#skådespelare#photographer
Makeup & Hair:@angelat77#angelatryggveson#professionalstylist
#angelasmakeupstyling#tv#hairstyling#hairupdos#videoproduction#hairupdate#makeupoftheday#прически#comercial#trendyhairstyles#videos#hairstyles_ideas__#reklamfilm#photoshoots#insta180#makeupandhairforphotoshoot#artistry#artistrystudio#artistrystudioofficial#passionistaglobal@artistrystudioofficial#fotografering#behindthescenes

Behind the scenes from last week with fantastic actress, director, screenwriter Moa Gammel #moagammel and #photographer Magnus @studiomagnusliam  #actress #skådespelare
Makeup & Hair:@angelat77 #angelatryggveson #professionalstylist #angelasmakeupstyling #tv #movies #moviestar #videoproduction #hairupdate #editorialmakeup #makeupoftheday💄 #прически #comercial #videos  #hairstyles_ideas__ #tvseries #reklamfilm  #photoshoots #behindthescenes #fotografering #makeupandhairforphotoshoot #artistry #artistrystudio #artistrystudioofficial #passionistaglobal @artistrystudioofficial

#moagammel Moa Gammel Makeup & Hair: @angelat77 @angela Angela Tryggveson www.angelatryggveson
Fotograf: @studiomagnusliam

Lämna ett svar