Fotografering/ photoshoot 2019-11-26

Fotografering/photoshoot 2019-11-26 at Åsas new studio

Vilken fantastisk arbetsdag i den nya studion hos Åsa Oz Deleau Wiklund!
Nu har jag varit och sett och jobbat i den här enorma fotostudion. Vilka möjligheter och hur mycket plats som helst. Det finns jättebra arbetsplats för smink & hår , bra ljus! lätt att hitta OCH det viktigaste – egen PARKERING!!! WOW! Jaaaa… ni fattar att jag är väldigt imponerad av platsen, själva gigantiska studion, takhöjd och självklart med den duktiga underbara kreativa fotografen!
Första delen av vårt arbetsdagen inriktat på att kunden ska ha foto för webbsida, Linked In… sociala medier… och den andra instagram,,, personligt…. lite mer kreativ, avslappnat…mera färger och rosa blommor som passar kundens personlighet!
What a fantastic working day in the new Åsa studio.
Now I have been and seen and worked in this huge photo studio. What opportunities and how much space. There is a great workplace for makeup & hair, good light! EASY TO FIND AND THE MOST IMPORTANT – OWN PARKING !!! WOW! Yeah ya … you realize I’m very impressed with the place, the gigantic studio itself, the ceiling height and of course with the talented wonderful creative photographer!
The first part of our work day focused on the customer having photos for the website, Linked In … social media … and the second instagram ,,, personally …. a little more creative, relaxed … more colors and pink flowers that fits the customer’s personality!

Lämna ett svar