Wedding/ Bröllop Malin & Gareth 2019-11-01 på Hotel J i Nacka

Wedding/ Bröllop Malin & Gareth 2019-11-01 på Hotell J Nacka

Ännu ett fantastiskt bröllop jag jobbade med 1a november på hotell J med finaste utsikten! Det var lite isigt på balkongen när syster hjälpte till med vackra bröllopsklänningen.
Another fantastic wedding I worked with on November 1st at Hotel J with the best view! It was a bit icy on the balcony when the sister helped with the beautiful #weddingdress#bridetobe@malinolssonolsson
More from that wedding on my Blog: https://www.angelatryggveson.com/wp/?p=4230
Venue: Hotel J Nacka Strand @hotel_j
Makeup & Hair:@angelat77#angelatryggveson#angelasmakeupstyling
#internationalweddings#wales#bridalhair#destinationweddings#weddingstockholm#bridallookinspiration#instahair#bridalgown#weddingstyles#hairstyles_ideas__#hairupdo#weddingphotographer#highupdo#instaweddingdays#hudabeauty#невестa#updohairstyles#europeanwedding#hotel_j#weddinginspirations#weddings2020#latergramsfordays#sweetmoments#photooftheday#weddingdayready

High bun hair up do I did for beautiful Malin on her wedding day on November 1st 2019. #bride@malinolssonolsson
More from that wedding on my Blog: https://www.angelatryggveson.com/wp/?p=4230
Venue: Hotel J Nacka Strand @hotel_j
Makeup & Hair:@angelat77#angelatryggveson#angelasmakeupstyling#england#bridalhair
#internationalweddings#wales#bohemianstyle#destinationwedding#weddingstockholm#knot#bridallookinspiration#instahair#boholook#hairstyles_ideas__#hairupdo#highupdo#weddingphotographers#hudabeauty#невестa#updohairstyles#hotel_j#weddingdayready#highknot#ponytail#ponytailhairstyle#hairbun#fashionhair#instaweddingdays

Bröllopsmakeup/brudmake up/ wedding make up

Malin trivdes med den här makeupen . Vi testade olika färger på ögonskugga och Malin fastnade just för den här fina gammalrosa med shimmer. Svart eyliner. Läppstift som går i rosa ibland säger man aprikos färg… som lyser up ansiktet
Malin liked this makeup. We tested different colors on eye shadow and Malin got stuck just for this nice old pink with shimmer. Black eyliner. Lipsticks that go pink sometimes say apricot color … which brightens up the face

Lämna ett svar